Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dosad neviđeno!

VIDEO Seks na javnom mjestu - Policajac vikao na par, ali muškarac je samo ubrzao!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednima smiješno, drugima možda katastrofalno... ali činjenica je kako se na internetu pojavljuje sve više snimki različitih vrsta seksualnog ponašanja na javnom mjestu.

Posljednji u nizu slučajeva seksa na javnom mjestu zabilježen je u sjevernoj kineskoj provinciji Anhui, u gradu Bengbu. Naime, mladi par je snimljen tijekom seksa na klupi smještenoj ni manje ni više već na parkiralištu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tragedija u Teksasu Izrekli "da" pa sat i pol kasnije poginuli u padu helikoptera Uhićeni moslavački specijalisti za provale u vikendice (Foto: PU sisačko-moslavačka) - 4 Prekinut niz Ukupno 43 kaznena djela: Uhićen moslavački par koji je imao omiljenu metu u svojim pothvatima

Dakle, teško da su mogli proći neprimijećeni. No, ono po čemu je ovo dvoje posebno je činjenica kako ne da nisu prestali sa seksom u trenutku kad su shvatili da imaju 'publiku' već su ubrzali.

Odnos između 25-godišnje Lei Mei Ni i njezina 26-godišnjeg dečka Dong Jen-a snimio je prolaznik Jian She. Na snimci se može vidjeti kako policajac viče na par da prestanu to raditi.

VIDEO Uhvaćeni tijekom seksa u automobilu - Nisu ni slutili što će im se dogoditi!

'Isprava sam mislio kako on leži i spava na njoj. No, primijetio sam da se pomiče gore-dolje. A onda sam vidio i da su mu hlače spuštene. Kad je došao policajac, umjesto da se pokrije i prestane s radnjom, čovjek je - ubrzao', ispričao je Jian She.

No, 40-godišnji čuvar parkirališta Tain Yu mladom paru nije ništa zamjerio. Nije ih čak ni prijavio.

'Ne bih rekao da me ovo šokiralo. Više mi je bilo smiješno. Vikao sam na njih da prestanu, a oni su meni vikali da pričekam jer da su uskoro gotovi. Zapisao sam njihova imena no na kraju ih nisam prijavio policiji. Bili su jako pijani', objasnio je Tain Yu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene