Obavijesti Video Pretražite Navigacija
preplašeni su

"To je za njih pakao": Veterinarka uputila poruku vlasnicima koji uspavljuju svoje pse

Ilustracija
Ilustracija Foto: Nera Simic / CROPIX
Veterinarka je vlasnicima pasa poslala poruku da, ako se odluče za uspavljivanje, sa svojim ljubimcima ostanu do samog kraja.

Kada dođe vrijeme da se oproste od svojih pasa, neki vlasnici odlučuju se sve prepustiti veterinaru i ne žele biti nazočni tijekom uspavljivanja.

Zbog toga ih je jedna veterinarka u objavi na društvenoj mreži Reddit pozvala da ostanu uz svojeg četveronožnog prijatelja u njegovim posljednjim trenucima.

"Možda je teško oprostiti se, ali to je za njih pakao. Oni već ne vole veterinara, zbunjeni su, preplašeni i traže vas kada posljednji put udahnu. Mogu im pokušati dati što je više moguće ljubavi i pažnje, ali ja sam na kraju za njih samo stranac", napisala je.

Pročitajte i ovo Ilustracija Niz pravila Znate li da postoji Zakon o zdravlju životinja? Ako imate kućnog ljubimca, ovo je popis vaših obveza, ali i kazni ako ih ne ispunite

Pročitajte i ovo Kućni ljubimci: Ilustracija - 2 Kastracija i čipiranje Rijetko tko im može odoljeti, ali ima i onih koji su ih - odbacili: "Iza svega toga krije se ljudska odgovornost"

Zatim je ispričala da je jedna žena dovela na uspavljivanje svojeg 13-godišnjeg psa i da ju je on u posljednjim trenucima tražio po prostoriji.

"Rekla sam joj da u klinici slobodnih veterinara neće biti do šest popodne, ali ona je inzistirala da psa ostavi u devet ujutro. Rekla je da je prezauzeta da je kasnije ostavi, pa je tu slatku curicu ostavila da bude sama cijeli dan prije uspavljivanja", napisala je.

"Bila sam s njom većinu dana, izvela je u kratku šetnju, tijekom pauze za ručak kupila joj čizburger i krafnu. Poljubila sam je i rekla da je dobra cura, ali njezine oči nikada nisu prestale tragati za svojom obitelji", dodala je.

Na kraju je zaključila: "Psi ne znaju što im se događa. Budite s njima kada prelaze taj most. Obećavam vam da vas neće ubiti."

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene