Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušaj iznude

Uznemirujući događaj iz autopraonice: Muškarca skinuli, pretukli lopatom po glavi i tražili ga 18.000 eura za dug koji ne postoji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grozni prizori u autopraonici u Beogradu rezultirali su uhićenjem trojice muškaraca u tridesetim godinama života zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili kazneno djelo iznude.

Sumnja se da su B.G. (33), D.Đ. (34) i N.S. (36) u siječnju 2019. u autopraonici u Beogradu, koja je u vlasništvu jednog od osumnjičenih, tukli i maltertirali jednog muškarca. Skinuli su mu odjeću i udarali ga rukama, nogama i lopatom po glavi i tijelu. 

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Nakon toga su za zatrpali u snijeg i zahtjevali da im u roku od sedam dana isplati novac u iznosu od 3.000 eura, na ime nepostojećeg duga, a cijeli su događaj snimili preko mobilnog telefona. 

 Oštećeni je zadobio fizičke ozljede, a liječniku je prema zahtjevu osumnjičenih rekao da su ga prebili nepoznati narkomani. Osumnjičeni su ga nakon toga zvali i tražili još 15.000 eura tvrdeći da je riječ o glavnici i kamati nepostojećeg duga. 

Trojica uhićenih muškaraca trenutno su zadržani na 48 sati, a protiv njih će biti podignuta kaznena prijava, piše Blic.  
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene