Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Dusko Jaramaz)
Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Dusko Jaramaz)

Grozni prizori u autopraonici u Beogradu rezultirali su uhićenjem trojice muškaraca u tridesetim godinama života zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili kazneno djelo iznude.


Sumnja se da su B.G. (33), D.Đ. (34) i N.S. (36) u siječnju 2019. u autopraonici u Beogradu, koja je u vlasništvu jednog od osumnjičenih, tukli i maltertirali jednog muškarca. Skinuli su mu odjeću i udarali ga rukama, nogama i lopatom po glavi i tijelu. 

Vezani članci Cane corso (Foto: Arhiva/Ivica Galovic/PIXSELL) Iz Dumovca o psu koji je napao petero ljudi: "Otto bi se mogao uspješno resocijalizirati, dajemo sve od sebe" Cane corso (Foto: Arhiva/Ivica Galovic/PIXSELL) Žrtva napada psa s Ksavera: ''Gurnuo me s obje šape, pa zgrabio prvo za jednu, onda za drugu ruku''

Nakon toga su za zatrpali u snijeg i zahtjevali da im u roku od sedam dana isplati novac u iznosu od 3.000 eura, na ime nepostojećeg duga, a cijeli su događaj snimili preko mobilnog telefona. 

 Oštećeni je zadobio fizičke ozljede, a liječniku je prema zahtjevu osumnjičenih rekao da su ga prebili nepoznati narkomani. Osumnjičeni su ga nakon toga zvali i tražili još 15.000 eura tvrdeći da je riječ o glavnici i kamati nepostojećeg duga. 

Trojica uhićenih muškaraca trenutno su zadržani na 48 sati, a protiv njih će biti podignuta kaznena prijava, piše Blic.