Pronađena je dvanaestogodišnja djevojčica koju je oteo serijski silovatelj Ninoslav Jovanović. Srbijanski ministar Nebojša Stefanović izjavio je da je djevojčica pronađena u selu Svrljiški Miljkovac. Oglasila se i majka djevojčice.

Galerija


"Čula sam se sa njom. Moje jedino dijete, moje malo dijete. Traži zagrljaj. Gladna je. Skupila sam hrabrosti da ne plačem. Čekam da se mi se policija javi da mogu ići po nju“, izjavila je majka pronađene djevojčice za Novosti.

Vezani članci Gretchen Whitmer, guvernerka Michigana Dvojica marinaca među šestoricom optuženih za navodno planiranje otmice guvernerke Michigana Prosvjedi u Beogradu - 3 Ministar unutarnjih poslova Srbije: "Prosvjednici su gurali policajce po stepenicama. Jednom su slomljene obje noge"

Objavljen je i video s izjavom majke otete djevojčice.

Srbijanski ministar Nebojša Stefanović izjavio je kako još uvijek traje potraga za otmičarem Ninoslavom Jovanovićem. Policija pretpostavlja kako se nalazi u Niškom okrugu, prenosi Telegraf. 

Djevojčica je oteta 20. prosinca u naselju Brzi Brod kod Niša kada je krenula u školu. Za otmicu je osumnjičen, Ninoslav Jovanović, monstrum poznat kao Malčanski berberin (brijač, šišač, op.a.).

Svoj zloglasni nadimak je dobio zbog toga što svoje žrtve ošiša prije silovanja.

Za djevojčicom je tragalo 800 policajaca.