Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drski kradljivci ne mare za snimanje

NADZORNE KAMERE Oprez na bankomatima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Video nadzorne kamere postavljene na bankomatu pomogao je u hvatanju pljačkaša koji je nemilosrdno oteo novac ženi dok ga je uzimala iz aparata.

U kineskoj provinciji Zhejiang policija je pronašla drskog pljačkaša koji je uzeo novac jednoj ženi dok se služila bankomatom, javlja AP.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uhvaćen je! Uhvaćen serijski pljačkaš: Muškarac provalio u 25 objekata i napravio štetu od 16 tisuća eura Lopovi u akciji Kakva ideja VIDEO Lopovi bagerom razvalili bankomat kako bi se dočepali novca: Pogledajte kakav su kaos napravili

Snimka pokazuje muškarca kako ulazi u prostoriju u kojoj se nalaze bankomati. Ondje su dvije ženske osobe obavljale transakcije, a on se pravio da je i on došao po novac. Nakon što je jedna gospođa izašla, pljačkaš je sačekao da bankomat drugoj izbaci novčanice. Potom ju je ozlijedio elektrošokerom, uzeo njezin novac iz bankomata, novčanik, mobitel te pobjegao.

>> Htjeli opljačkati bankomat, a raznijeli banku i čitavu ulicu

Ona je odmah pozvala policiju i objasnila im što se dogodilo, a za muškarcem je započela potraga. Veliku su pomoć policajci imali u snimci na kojoj se kradljivac prilično jasno vidi. Nakon što je uhićen, otkriveno je da je njegov sljedeći plan bila pljačka banke. Novac mu je, kako kaže, trebao zbog ovisnosti o igranju lutrije. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene