Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slao kraljici bizarne pošiljke

Umro u grmu pored Buckhingamske palače

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umro je pored Buckhingamske palače. Nije ga vidjelo na milijune turista, a nije ga vidjela niti policija, pune tri godine.

Amerikanac Robert Moore slao je stotine 'bizarnih i uvredljivih' paketa na adresu Buckhingamske palače. Taj 69-godišnjak bio je opsjednut britanskom kraljicom, a zbog nje se i preselio u Veliku Britaniju, odnosno na otočić pored Palače.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pojačane mjere sigurnosti Princa presrela policija u vrtu Buckinghamske palače Slika nije dostupna Ozdravila Kraljica se riješila želučanih tegoba, bolnicu napustila nasmiješena

Iz SAD-a je otišao 2007. godine, a umro je na spomenutom otočiću iduće godine. Njegov leš pronađen je tek nedavno, pune tri godine nakon smrti. Prema svemu sudeći, taj je čudak živio u grmlju pored Buckhingamske palače godinu dana.

Godišnje milijuni turista posjete Buckhingamsku palaču, a da nitko baš nije vidio čudaka na otočiću pored, pomalo je nevjerojatno. Daily mail prenosi kako je Moore punih 15 godina bio opsjednut britanskom kraljicom Elizabetom II. te da je bio psihički nestabilna osoba. Britanskoj je kraljici slao i pornografske fotografije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene