Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posljedica nevremena

Udar groma na poznatoj plaži ubio jednu i ozlijedio 12 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lijep dan zbog nevremena se pretvorio u noćnu moru.

Udar groma dogodio se u nedjelju oko 14:50 sati po kalifornijskom vremenu, a sve osobe koje su ozlijeđene bile su ili blizu vode ili u vodi, prenosi CNN. Sedmero odraslih osoba i jedan tinejdžer prebačeni su u bolnicu na liječenje.

Pročitajte i ovo Dubai, 16.04.2024. - 1 neviđeni prizori FOTO/VIDEO Hrvat iz Dubaija za DNEVNIK.hr o kataklizmi: "Svi trgovački centri su potopljeni, nas su evakuirali..." Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj

Jedan od ozlijeđenih izvučen je iz vode, no nije poznato je li se radilo o osobi koja je nešto kasnije i umrla. Ne zna se i je li smrt osobe izazvao udar groma, utapanje ili stampedo mnoštva na plaži.

VIDEO Željeli fotografiju za uspomenu, a šokirao ih fenomen iza leđa!

Američka Nacionalna meteorološka služba putem Twittera je, oko vremena kad se grmljavina pojavila, upozorila građane da ostanu u zatvorenom prostoru dok nevrijeme ne prođe.

Svjedoci su putem Twittera opisivali veliku munju, a jedan od korisnika Twittera opisao je udar munje kao eksploziju koja je odnijela nekoliko crijepova na obližnjim krovovima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene