Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija pronašla metak

U Srbiji uhićena 14-godišnjakinja: Prijetila učenicima, izrazila potporu ubojici iz škole

Srbijanska policija
Srbijanska policija Foto: Tom Dubravac/Cropix
Srpska policija uhitila je 14-godišnjakinju zbog sumnji da je prijetila učenicima te da je na društvenoj mreži izrazila potporu K. K. koji je počinio krvoproliće u beogradskoj školi.

Pripadnici srpskog Ministarstva unutarnjih poslova u Novom Sadu su uhitili djevojčicu (14) iz okolice toga grada zbog sumnje da je prijetila učenicima u razredu i da je na društvenoj mreži izrazila potporu 13-godišnjem K. K. koji je počinio krvoproliće u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Pročitajte i ovo Veliki prosvjed u Beogradu nakon dva krvoprolića u Srbiji - 1 Premlaćivanja, mentalno nestabilni… Srbija traži zabranu nasilnih emisija, jučer su imali najveći prosvjed u zadnjih 10 godina

Pročitajte i ovo Provjereno: Srbija prosvjeduje nakon masovnih ubojstava - 2 ISTRAŽUJE PROVJERENO Što stoji iza stravičnih ubojstava u Srbiji? "Društvo je puklo po šavovima"

Policija je u njezinoj sobi pronašla metak nepoznatog kalibra, dodaje se u priopćenju MUP-a, izvijestio je Blic.

Maloljetnica je, uz kaznenu prijavu, privedena nadležnom sucu Višeg suda u Novom Sadu koji joj je poslije saslušanja odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene