Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Misterij star 40 godina

Dva automobila, šest tijela: Tko su i kako su se našli na dnu jezera?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijela su se nalazila u Chevroletu iz 1952. i Chevrolet Camaru iz 1969. godine.

Policija u Oklahoma Cityju uspjela je identificirati dvije osobe od njih šest čija su tijela otkrivena u dva automobila koja su izvučena iz jezera, piše Huffington Post.

Riječ je o Allenu Williamsu, 16-godišnjaku koji je nestao 1970. i Cleburn Hammack (42) čiji je nestanak prijavljen još davne 1969. godine, objavio je ured državnog mrtvozornika. Tijela su se nalazila u Chevroletu iz 1952. i Chevrolet Camaru iz 1969. godine, koji su iz jezera u Oklahoma Cityju izvučeni prošlog rujna.

VIDEO Misterij bez odgovora...

Pročitajte i ovo Posljedica poplava u Indiji Mnogo nestalih Raste broj poginulih nakon strašnih poplava u Indiji: "Da smo ostali još dvije minute, utopili bi se" Lough Neagh jezero Otrovne alge Jezero zatrovano smrtonosnim bakterijama: "Stanje je alarmantno"

Na tijelima nisu pronađeni znakovi bilo kakve fizičke traume, a osobe su vjerojatno umrle od utapanja, stoji u obdukcijskom izvješću. S identificiranim Williamsom je te davne 1970. posljednji put viđeno još dvoje 18-godišnjaka koji se smatraju nestalima.

Hammack je zadnji put viđena s još dvije osobe 15 milja od jezera. To bi mogle biti još četiri osobe koje su nađene u jezeru, no identifikacija još nije završena.

Automobile u jezeru otkrili su ronioci, i to sasvim slučajno. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene