Obavijesti Video Pretražite Navigacija
policija upozorila građane

VIDEO Nesvakidašnji prizor: Ogromni morž se nasukao i zaspao između dva broda

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U Hamini, gradiću na južnoj obali Finske, uočen je morž koji je ležao između dva neporinuta broda.

Nakon što je morž pronađen živ na obalama Hamine, grada na južnoj obali Finske, na mjesto događaja pozvani su dežurni veterinar i spasilačke službe.

Pročitajte i ovo 47-godišnjakinja držala pse u nehumanim uvjetima osumnjičena 47-godišnjakinja UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Strašne scene kraj Zagreba: Mrtve životinje na zapuštenom imanju, spasitelji ne mogu zaustaviti suze Ilustracija bizarna pojava Slavili godišnjicu braka, a onda im je krstarenje obilježio posjet liječniku: "Supruga je prvo mislila da je to zato što sam nosio nove sandale"

Prema navodima policije, veterinar je pregledao morža koji je ležao na obali. Isprva se sumnjalo da je izgladnio, jer se nalazio u, za njega, potpuno pogrešnom staništu, piše Euro Weekly News.

Inspektor Ilari Saarikivi iz Policijske uprave jugoistočne Finske rekao je da je u Finskoj takva životinja rijetka, a njezino otkriće u Hamini odmah je izazvalo veliko zanimanje. "Zbog sigurnosti morža i prolaznika, izolirali smo područje plaže.”, dodao je. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Nezapamćene scene VIDEO Morski lavovi izašli na plažu i napali gomilu kupača: Nastao opći metež

Pročitajte i ovo Ilustracija Pojačan nadzor na Long Islandu Morski psi napali na plažama pet puta u dva tjedna: Stručnjak otkrio koji bi mogao biti razlog

Policija je upozorila građane da pozovu veterinarsku službu ako uoče morža u obalnom području. Poručili su da se ni pod kojim okolnostima ne smije prići moržu budući da je to velika divlja životinja, a ljudi nisu dio njegovog prirodnog okruženja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene