Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Labradoru nije bilo spasa

Tuljan odvukao psa u more i rastrgao ga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Labrador se igrao na plaži kad ga je tuljan odvukao u more, povukao ispod površine vode i ubio. Vlasnik je pokušao pomoći psu, no nije mu bilo spasa.

21-godišnji Matthew Will poveo je sa sobom u lov na patke svog labradora Flyja. Pas je trebao donositi tijela pataka koje je Matthew upucao.

Pročitajte i ovo Vuk - 2 Udruge upozoravaju Uhićen splitski psihijatar zbog mučenja 67 pasa i dva vuka: "Kakvi su to ljudi? To su neljudi!" Aron - 2 Oduzet vlasnici FOTO Potresna objava o zanemarenom bernardincu: "Za dlaku je izbjegao umiranje od gladi, a i zlostavljan je"

U trenutku kad je pas utrčao u vodu kako bi pokupio mrtvu patku, tuljan ga je povukao ispod površine i rastrgao ga. Incident se dogodio na obali Sjevernog mora blizu Newburgha u Aberdeenshireu, piše Daily Mail.

Matthew je pojurio u vodu kako bi pokušao spasiti svog psa, ali nažalost, bilo je prekasno. Fly je pretrpio teške ozljede te na kraju uginuo.

>> Kakva ljubav: Tuljan primio ronioca za ruku

'Tuljan je bio ogroman, dvaput veći od mog psa. Vukao ga je okolo i povukao ispod vode, bi sam užasnut', rekao je Matthew.

'Još uvijek se pokušavam pomiriti sa svime. Samo želim upozoriti druge vlasnike pasa na opasnost od tuljana, kako ne bi morali proživljavati ovaj užas', dodao je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene