Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prepoznala sina

Evo zašto se tinejdžer vozio u stajnom trapu zrakoplova sve do Havaja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tinejdžer iz Santa Clare koji se sakrio u stajni trap zrakoplova na letu za Havaje, tražio je svoju majku, koja se nalazi u kampu za izbjeglice u Etiopiji.

Ubah Mohamed Abdullah majka je 16-godišnjeg Yahye Abdija, a što je dječak vjerojatno radio u zrakoplovu, ispričala je za Voice Of America, a prenosi IBT. Rekla je kako je njezin sin doznao da je živa iako mu je otac i njezin bivši suprug, Abdilahi Yusuf Abdi, koji je vozač taksija u Santa Clari, rekao da nije živa.

Pročitajte i ovo Potres na Havajima EMSC zatrpan poruka Snažan potres pogodio Havaje: "Trajalo je dobrih 45 sekundi, sve se snažno treslo" Slika nije dostupna 'Imao je ludu sreću' VIDEO Evo kako je dječak (16) preživio let u stajnom trapu Boeinga 767

"Znam da me tražio i tražim od Vlade SAD-a da mi pomogne vratiti se svojoj djeci", poručila je Ubah.

VIDEO Evo kako je dječak (16) preživio let u stajnom trapu Boeinga 767

S druge strane, dječakov otac ističe kako Yahya nije imao dobru edukaciju u Africi te se mučio s matematikom, znanosti i drugim predmetima. Prema njegovim riječima, dječak se htio vratiti u Afriku kako bi otišao baki i djedu.

"Želimo se vratiti, ali trenutna životna situacija nam to ne dopušta", rekao je Abdilahi.

Ubah tvrdi kako je njezin bivši suprug otišao s njihovo troje djece u Kaliforniju bez njezinog znanja te da nije čula ništa o njima sve do Yahyine avanture sa zrakoplovom. Posljednji put je djecu vidjela još 2006. godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene