Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Imao je ludu sreću'

VIDEO Evo kako je dječak (16) preživio let u stajnom trapu Boeinga 767

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tinejdžer koji je preživio let preko Tihog oceana sakrivši se u stajni trap zrakoplova, imao je ludu sreću, tvrdi američki stručnjak.

Jon Day je generalni direktor Southern California Aviationa, koji se bavi popravkom komercijalnih zrakoplova, i tvrdi da dječakova priča o letu na Havaje "predstavlja malo čudo".

Pročitajte i ovo Ilustracija Neočekivano otkriće Odvratan pronalazak prisilio pilota da se vrati u zračnu luku: "Žena je rekla da joj je nešto palo na glavu. Okrenuo sam se..." Epicentar potresa na Havajima Muana Loa Najveći vulkan na svijetu pogodio potres, stanovnici uznemireni: "Jako nas je uzdrmalo. Zatresla su se sva stakla"

Podsjetimo, dječak (16) je preživio pet i pol satni let od San Josea do Havaja, kao slijepi putnik u stajnom trapu Boeinga 767.

Preživio let do Havaja u stajnom trapu zrakoplova!

Day je za agenciju AP pokazao na koji način se dječak mogao uvući u taj skučeni prostor te sklupčati u fetalnu poziciju i držati se doslovce za goli život. Njegovo objašnjenje možete vidjeti u priloženom videu.

Velika nadmorska visina i izrazito niske temperature uzrokovale su nesvjesticu kod dječaka tijekom leta, a on je k sebi došao tek sat vremena nakon slijetanja zrakoplova.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene