Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubio suprugu i sina

Tijelo tinejdžera pronađeno u blizini imanja poznatog odvjetnika bit će ekshumirano: Sumnja se da je upletena nekad ugledna obitelj

Richard Alex Murdaugh
Richard Alex Murdaugh Foto: Profimedia
Dva tjedna nakon što je odvjetnik iz Južne Karoline Alex Murdaugh osuđen za brutalna ubojstva supruge i sina, tijelo tinejdžera koji je pronađen mrtav na seoskoj cesti blizu mjesta ubojstva prije šest godina sada se sprema za ekshumaciju.

Sandy Smith potvrdila je da će posmrtni ostaci njezina sina Stephena, koji je u vrijeme smrti imao 19 godina, biti podvrgnuti privatnoj obdukciji nakon što je GoFundMe kampanja prikupila 43.000 dolara za plaćanje ekshumacije.

Smrt Stephena Smitha dugo je zbunjivala istražitelje Južne Karoline, koji su prošle godine ponovno otvorili slučaj za ono što je prvotno proglašeno nesrećom te je tvrđeno da je mladića udario autmobil te da je vozač pobjegao s mjesta nesreće.

Suđenje Murdaughu za ubojstvo supruge i sina ponovno je pokrenulo brojne sumnje da ta dva ubojstva nisu bile jedine smrti u krugu obitelji Murdaugh, piše Guardian.

Pročitajte i ovo Suđenje Richardu Alexu Murdaughu Ubio mu je majku i brata Nakon što je ugledni odvjetnik osuđen za ubojstvo supruge i sina, starijem sinu uputio poruku koja ga je slomila

Izvješće istražitelja u vrijeme Smithove smrti otkrilo je da je imao "obrambenu ranu" na ruci i otvorena je istraga ubojstva. Ali u izvješću se tvrdilo da je uzrok Smithove smrti bio udarac u glavu u retrovizor automobila.

Državni istražitelji rekli su da otvaraju istragu o Smithovoj smrti na temelju informacija prikupljenih tijekom istrage dvostrukog ubojstva. Prošlog su tjedna rekli da su napredovali u istrazi Smithove smrti.

Smithovo tijelo pronađeno je 24 kilometara od Murdaughovog imanja. Pojavile su se brojna pitanja nakon što je primijećeno da je pronađen nasred ceste, daleko od mjesta gdje mu je automobil ostao bez goriva, i da je na nogama imao tenisice, detalj koji nije u skladu s nasilnim udarcem vozila.

Pročitajte i ovo Suđenje Richardu Alexu Murdaughu JEZIV SLUČAJ Bivši moćnik Alex Murdaugh dobio dvije doživotne zatvorske kazne za ubojstvo sina i supruge

Bilo je dojava da je sin Buster Murdaugh možda povezan s cijelim slučajem. Buster i Smith su navodno maturirali 2014. u istoj srednjoj školi. Prema izvješćima, u izvješću  patrole na autocesti o Smithovoj smrti spominje se Murdaughov stariji sin te se sugerira da bi ga trebalo ispitati. No nijedan član obitelji Murdaugh nije nikada ispitan o tom slučaju.

"Potreban nam je novi, nepristran pogled na njegovo tijelo i točno utvrđivanje uzroka smrti na temelju činjenica. Na cesti nije bilo krhotina, a njegove ozljede nisu bile u skladu s tezom o udarcu i bijegu", napisala je njegova majka Sandy.

Pročitajte i ovo Suđenje Richardu Alexu Murdaughu moguć Doživotni zatvor Moćni odvjetnik proglašen krivim za ubojstvo supruge i sina: Poznati mučni detalji sa suđenja

Ostale smrti u okrilju nekoć moćne obitelji Murdaugh koje se sada pomnije istražuju jes tona obiteljske domaćice Glorije Satterfield i 19-godišnje Mallory Beach, koja je poginula u nesreći čamca 2019. godine. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene