Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Već šest godina nitko nije stupio u kontakt s Amerikankom čije je tijelo na koncu pronađeno mumificirano u njenoj kući tek kad je ponestalo sredstava za naplatu trajnih naloga.


Šest godina svi računi automatski su plaćani trajnim nalogom i tek kad je ponestalo sredstava na računu i kad su krenule ovrhe u garaži privatne kuće na stražnjem sjedalu automobila otkriveno je tijelo koje najvjerojatnije pripada vlasnici kuće u Pontiacu u Michiganu.

Vezani članci HEP Elektra ih htjela ovršiti, a ispalo da su zapravo - preplatili račun: "Ovo im nije prvi put da pokušavaju od nas izvući pare za navodna dugovanja" Cijene stanova sve skuplje - 1 Cijene nekretnina diljem Hrvatske rastu, stručnjaci otkrivaju hoće li se to uskoro promijeniti: "Oni koji očekuju nekakav pad cijena..."

Njezino mumificirano tijelo otkrila je služba za ovrhe nakon što je prestalo plaćanje stambenog kredita, kazala je u petak policija.

Vlasnica kuće još nije sa sigurnošću identificirana zbog stanja tijela, kazao je šerif u okrugu Oakland Michael Bouchard.

Izašao iz zatvora i u stanu zatekao mumificirano tijelo supruge!

Ona je prestala odlaziti na posao u računovodstvu velike automobilske tvrtke 2008., a svi računi automatski su plaćani trajnim nalogom. Travnjak oko kuće kosio je susjed.

Prvi susjedi kažu kako je njezina obitelj živjela u Njemačkoj i kako je nije bilo kod kuće nekad danima a nekad tjednima. Živjela je povučeno te nije održavala kontakte sa susjedima.

'Nitko nije došao vidjeti što je s njom. To je bizarno. I zapravo je zastrašujuće', kazao je jedan susjed. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook