Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobio dopust

Izašao iz zatvora i u stanu zatekao mumificirano tijelo supruge!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolski zatvorenik dobio je dopust i otišao doma. U stanu je zatekao mumificirano tijelo svoje žene.

Eduardo R., španjolski zatvorenik, dobio je zatvorski dopust i otišao kući. Kad je otvorio vrata stana, zatekao ga je zastrašujuć prizor. Naime, tijelo njegove žene toliko je dugo bilo mrtvo da se mumificiralo, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Pokop mumije - 2 turistička atrakcija Stoneman Willie: Nakon čak 128 godina otkriven identitet legendarne mumije u SAD-u Prosvjed na međunarodni dan žena na Filipinima borba za prava Žene prosvjeduju diljem svijeta: "Ravnopravnost spolova sve je dalje"

Eduardo se sa svojom ženom Angeles Fernandez nije čuo gotovo dvije godine. Susjedi u mjestu Ciempozuelos, u blizini Madrida, više su se puta žalili na nesnosan smrad koji dolazi iz njihova stana, međutim, sud je zabranio bilo kome da ulazi u stan, jer je već ranije bilo pritužbi o ženinoj nehigijeni.

Eduardo je prvi put posumnjao da nešto nije u redu kad je sudu u rujnu 2011. godine kazao kako se već godinu dana nije čuo sa svojom ženom. Unatoč tome, kao i brojnim pritužbama na smrad, koje su sudu svakodnevno stizale, sud je i dalje zabranio ulazak u stan. 'Nedostatak higijene Angeles Fernandez bio je toliko očigledan zadnji put kad se pojavila u javnosti, pa sud nije odbacio mogućnost da je to uzrok nesnosnoga smrada koji se širio iz stana', kazale su lokalne vlasti.

>> U zoološkom tigar dječaku odgrizao ruku!

Tek je muž, koji je dobio zatvorski dopust, razriješio misteriju. Obzirom da nije imao ključ od stana, on je provalio unutra i našao mumificirano tijelo svoje žene na krevetu. Vlasti kažu kako postoji mogućnost da ni on nije imao ovlasti ući u vlastiti stan, obzirom da dugo nije komunicirao sa ženom.

Na mumificiranom se, pak, tijelu ne nalaze znakovi nasilja, ali će se ipak provesti obdukcija, kako bi se utvrdio točan uzrok smrti Angeles Fernandez.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene