Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Poruka svim ženama"

Stravičan zločin u Njemačkoj: Ubio suprugu, a onda krvav u Facebook Liveu objasnio svoje razloge

Njemačka policija (Foto: AFP)
Njemačka policija (Foto: AFP) Foto: Afp
Stravičan zločin potresao je Njemačku. 41-godišnji muškarac ubio je suprugu, a onda u Facebook Liveu objasnio zašto je to napravio.

Abu Marwan (41), izbjeglica iz Sirije koji živi u Njemačkoj, u petak je ubio svoju 37-godišnju ženu, nakon čega je objavio Facebook Live u kojem je objasnio što je i zašto napravio.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika Ilustracija Škola evakuirana Strašan zločin u Njemačkoj: Učenik srednje škole ubio 18-godišnju djevojku

Incident se dogodio u gradu Mühlacker. Marwan je suprugu ubio tako što ju je četiri do pet puta ubo u vrat, nakon čega je pobjegao s jednim od njihove djece.

U Facebook Liveu Marwan se pojavio krvav, a pored njega pojavio se njegov sin. Policija je ubojicu uhitila ubrzo nakon što je pobjegao s mjesta zločina.

U priopćenju su poručili da je maloljetna kći još uvijek bila u stanu kada je policiju obavijestila o zločinu.

Njemački mediji izvijestili su da je Marwan bio rastavljen od supruge koja je dobila skrbništvo nad njihovom djecom. Ubojica je objasnio da ga je bivša supruga izbacila kada ju je pokušao posjetiti kako bi riješili probleme i ujedinili se.

U pokušaju da opravda svoje postupke, rekao je da su njegovi postupci poruka svim ženama koje, rekao je, iritiraju svoje supruge. "Ovako ćete završiti", poručio je i ljude na Facebooku pozvao da podijele njegovu objavu.

Prema pisanju lokalnih medija, Marwan je često zvao svoju suprugu tražeći novac, piše alarabiya.net.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene