Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trema ili..?

Strauss-Kahn i novinari bezuspješno pokušavali otključati vrata njegove kuće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši direktor Međunarodnog monetarnog fonda Dominique Strauss-Kahn i njegova supruga, novinarka Anne Sinclair, jučer navečer su ispred svog doma u New Yorku zajedno s mnoštvom novinara stajali nekoliko minuta i bezuspješno pokušavali otključati vrata.

Par se iz noćnog izlaska vratio kući pred kojojm su ih dočekali novinari. Strauss-Kahn je izvadio ključ i nekoliko minuta bezuspješno pokušavao otključati ulazna vrata.

Pročitajte i ovo Ilustracija Novi podaci MMF objavio prognozu za svjetsko gospodarstvo Slika nije dostupna Strauss-Kahn u Beogradu Bivši šef MMF-a stigao u Srbiju: Prva tri mjeseca savjete dijelim besplatno!

Novinari su mu cijelo vrijeme dovikivali što da čini, pa je nakon nekoliko bezuspješnih pokušaja Strauss-Kahn jednog i zamolio da pokuša on. No, i pripadnik medija nije uspio, pa se ključa ponovno 'latio', bivši čelnik MMF-a. Kada mu je napokon uspjelo otključati vrata više od pola minute nije mogao izvaditi ključ iz brave.

Inače, američki tužitelji odbacit će optužbu za silovanje protiv bivšega direktora MMF-a čim se pojavi na ročištu, a možda i prije, zbog sumnji u vjerodostojnost navodne žrtve. 

U međuvremenu, od optužbi za pokušaj silovanja odustala je i francuska novinarka i književnica Tristane Banon koja je prije nekoliko dana kazala kako ju je Strauss-Kahn 2002. godine pokušao silovati tijekom intervjua.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene