Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Omotana u vrećice

Strašna tajna: Tijela novorođenčadi bila su skrivena 18 mjeseci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovog tjedna počinje zadnje suđenje monstruoznoj majci iz španjolske Seville, uhićene u studenom 2012. zbog ubojstva dvoje novorođenčadi.

Nakon što je njezin suprug, čisteći led iz zamrzivača, pronašao dva tijela omotana u plastične vrećice te cijeli slučaj prijavio policiji, Sara L.H. je uhićena u studenom 2012.godine. Sve do sada je čekala na konačnu presudu koja će biti izrečena ovog tjedna.

Pročitajte i ovo Jill Dando Tko je na snimci? Novi trag u ubojstvu omiljene britanske voditeljice: Sumnjaju da joj je presudio poznati srpski zločinac Marbella Šef Mocro mafije Narkobos pobjegao zbog pogreške španjolskog suda: Otkriveno da je planirao ubojstvo nizozemske princeze

Prema policijskom izvješću, oba djeteta su rođena živa, dječak je umro od utapanja, a djevojčica od posljedica gušenja. Jedno dijete se u zamrzivaču nalazilo čak 18 mjeseci, piše Mirror.

Mračna ispovijest: 'Duh mi je poručio - Umri kujo!

Žena starosti oko 35 godina rodila je živu djecu, potom ih ubila te sakila u zamrzivač. Kako je kazala pred sudom, obje je trudnoće skrivala pred suprugom jer se bojala njegove reakcije ako sazna da je trudna. Inače ovaj par već ima dvoje tinejdžera.

Kada je uhićena i zatvorena, ispostavilo se da je Sarah ponovno trudna. U međuvremenu je rodila u zatvoru, a djevojčica živi kod svojeg oca.

Konačna odluka suda o kazni mogla bi se znati do kraja tjedna, a sudeći prema izvješću i strogim španjolskim zakonima, mogla bi dobiti i do 40 godina zatvorske kazne.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene