Obavijesti Video Pretražite Navigacija
300 stabljiki

Starica zbog male mirovine uzgojila plantažu marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Banjalučka policija uhitila je staricu koja je na svom imanju kod mjesta Bronzani Majdan uzgojila cijelu plantažu marihuane, prenose Nezavisne novine.

R. K. (76) uhićena je u sklopu policijske akcije pod kodnim nazovom Plantaža, a privedena starica kazala je kako je glavni razlog za njezinu profitabilnu 'poljoprivrednu' djelatnost bila mala mirovina.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti Otkrivena marihuana na granici s BiH - 1 32-godišnjak uhićen FOTO Policija na granici s BiH zaustavila čovjeka s velikim kovčegom, kada su ga otvorili imali su što i vidjeti

Policiji je izjavila kako su joj nepoznati mladići obećali dobru zaradu bude li za njih uzgajala marihuanu na svojoj okućnici.
Policijski istražitelji procijenili su kako je uspjela uspješno uzgojiti tri stotine stabiljka marihune čija bi vrijednost na crnom tržištu dosegnula oko pedeset tisuća eura.

Umirovljenici koji se bave uzgojem marihuane nisu novost za policiju u ovom dijelu Bosne i Hercegovine. Nezavisne podsjećaju kako je zbog slične djelatnosti ranije privođena starica Lj.G. iz sela Volara pokraj Prijedora. Na njezinom je imanju pronađeno više od 1,300 stabljika marihuane. Istragom je ipak utvrđeno da LJ.G., koja je socijalni slučaj, nije namjerno uzgajala marihuanu radi preprodaje, odnosno da je ta biljka sama izrasla.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene