Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proždire drveće

Panika među stanovnicima: Toksična rupa se sve više širi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnici jugozapadnog dijela Louisiane u strahu su od otrovne rupe u zemlji koja se počela širiti močvarom.

Golema rupa koja se prošlog ljeta otvorila u zemlji u gradu Assumption Parish u Louisiani doslovno guta drveće i izbacuje toksične pare šireći se močvarom na jugozapadu ove američke savezne države, piše Forbes.

Pročitajte i ovo Jeste li znali - Ivan Čačić Mala škola prognoze Na današnji je dan donesen jedan od prvih globalnih sporazuma UN-a o okolišu: Znate li što obilježavamo? Automobil je propao kroz rupu na cesti Izašli kroz prtljažnik Automobil usred raskrižja propao kroz cestu, par se jedva izvukao: "Gledali smo kako ga voda guta"

Rupa je, navodno, nastala probijanjem prirodnog plina na površinu, a od prvog dana predstavlja velik problem za stanovnike okolnog područja.

>> Zemlja progutala muškarca koji je spavao u sobi

Robert Mann, profesor sa Sveučilišta u Louisiani uputio je guverneru ove države pismo u kojem ga pozva da se institucije aktiviraju i pomognu lokalnom stanovništvu koje se svako jutro budi u sve zagađenijem okolišu. 'Jednostavno ne možete nastaviti ignorirati ovo katastrofu i okrenuti leđa zajednici koja traži vašu pomoć', napisao je Mann.

Ovo su snimke močvarnog područja na kojem se otvorila rupa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene