Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tlo se otvorilo ispod kuće

Zemlja progutala muškarca koji je spavao u sobi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rupa široka 30 metara i duboka preko 15 metara otvorila se pod kućom na Floridi. Jedna osoba je nestala, a policija je ne može pronaći.

Muškarac s Floride spavao je u spavaćoj sobi u kući, kad se ispod njega zemlja otvorila i otvorila se rupa u koju je propao. Dok je padao, dozivao je brata da mu pomogne, a to je ujedno i posljednji put da ga je itko vidio ili čuo, prenosi CNN.

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija kod Muća Mrtav čovjek pronađen na cesti, policija se obratila javnosti Ilustracija Strašna tragedija Djevojčica je plivala u hotelskom bazenu i nestala, ekipa ju je tražila 13 sati, a onda je uslijedio šok: "Mnogi od nas brisali su suze"

>> FOTO Strava kod Drniša: Otvorila se rupa duboka 100 metara!

U navedenoj kući u predgrađu Tampe, nalazilo se još pet osoba, uključujući i dvogodišnje dijete, no oni su uspjeli pobjeći iz kuće na sigurno. Brat muškarca koji je upao u rupu, spašen je sa samog ruba ponora koji je progutao njegovog brata.

Vatrogasci koji su spustili opremu za otkrivanje znakova života u rupu, nisu otkrili bilo kakav znak života u rupi pa se pretpostavlja da je nesretni muškarac poginuo. Spasioci ne mogu u rupu, jer je još uvijek preopasno i jer se ona još uvijek širi pa bi moglo doći do novog urušavanja.

Lokalne vlasti evakuirale su obližnje kuće, a na teren su pozvane stručne ekipe sa speleološkom opremom, kako bi proučili rupu.

Urušavanje zemlje nije rijetka pojava na Floridi, jer se taj poluotok nalazi na vapencu i stijenama bogatim ugljikom, na koje korozivno djeluje kiselija podzemna voda.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene