Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osvrnuo se i na Dodika

Srpski političar uvjeren: "Vučića će Rusi ubiti novičokom kao vrapca"

Aleksandar Vučić i Vladimir Putin
Aleksandar Vučić i Vladimir Putin Foto: Afp
Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak rekao je da Rusija preko svoje tajne službe u Srbiji želi ubiti predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

"Vučić je čovjek koji razmišlja. Ja imam loše mišljenje o politici koju on vodi. S lanca je pustila desničare i mnoge druge, mislim da se s time bolje moglo izaći na kraj. On razmišlja, ako uvede sankcije - ubit će ga otrovom novičok. Ubit će ga kao vrapca,", rekao je Nenad Čanak, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV).

Čanak tvrdi da bi Rusija ubila Vučića čak i kada bi se okrenuo od Zapada prema Rusiji jer bi to ocijenili iznuđenim potezom. "Ubit će ga jer nije dovoljno njihov. Što će im Vučić, kada imaju Boška Obradovića koji se na plakatu fotografirao s Vladimirom Putinom uz slogan 'Srbi i Rusi braća zauvijek'", ističe Čanak.

Kaže da se Vučić kroz UN pokušava izvući tako što kupuje oružje od Kine, koja će, po Čankovoj analizi, od Rusije kroz par godine napraviti svoju koloniju.

Govoreći o životnoj ugroženosti predsjednika Vučića, istaknuo je da na njega pritiske vrši i u javnosti ranije prepoznati Vučićev suradnik srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, piše Blic.rs.

Pročitajte i ovo Sastanak G7 "čvršći od Putina" Čelnici G7 ismijavali Putina zbog fotografija na kojima jaše konja gol do pasa

Pročitajte i ovo Vladimir Putin na Ekonomskom forumu To nisu očekivali Neočekivana reakcija: Putina javno ponizio njegov veliki saveznik

"Dodik je prodana duša, to znamo. On je beskrupulozan i nemoralan čovjek. Navezao se sada na Putina i ekipu. Otišao je na ekonomski forum u Sankt Peterburgu, gdje su sa srednjeg istoka došli talibani iz Afganistana.

Mile i talibani su predstavljali ekonomsku silu. Zamisli Putina koji je spao na Dodika. Za srce me ugrizlo što je iza sebe držao zastavu Bosne i Hercegovine", zaključio je Čanak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene