Londonska policija, ilustracija
Londonska policija, ilustracija Foto: Pixsell

Britanska policija traga za muškarcem iz Litve, osumnjičenim da je ubio Poljakinju čije je tijelo pronađeno u kuferu u jednom londonskom hostelu.


Tijelo Joanne Borucke (41) pronađeno je u hostelu u zapadnom Londonu 18. prosinca nakon što je osoblje primijetilo kako se hostelom širi nesnosan smrad.

Vezani članci Putovanje u doba pandemije, ilustracija Ukinute gotovo sve mjere, premijer poziva na oprez: "Ovo je pravi trenutak, ali moramo biti oprezni. Virus je i dalje tu" Slika nije dostupna VIDEO Zbog obilne kiše poplavljene ulice Londona: "Nikad nisam vidio ovako nešto"

Policija traga za 50-godišnjim Petrasom Zalinasom, za kojeg se vjeruje kako se nalazi u Njemačkoj.

Vjeruje se kako je Zalinas bio Joanin dečko, a gosti hostela za Daily Mail su kazali kako je nestao prije pet tjedana, prije nego što je tijelo uoči Božića pronašao soboslikar.

Istražitelji vjeruju kako je Joanna zadnji put viđena 13. studenog, a uzrok njene smrti još nije utvrđen. Njeni prijatelji vjeruju kako je planirala povratak u Poljsku

Londonska policija, ilustracija
Londonska policija traga za muškarcem nakon što je u londonskom hostelu tijelo žene pronađeno u kuferu Foto: Londonska policija

„Vrlo se rijetko događaju slučajevi u kojima smo tijelo pronašli pod ovakvim okolnostima. Naša istraga dobro napreduje te smo identificirali Petrasa Zalinasa kao osobu s kojom moramo razgovarati kako bismo otkrili što se dogodilo s Joannom“, kazao je inspektor Wayne Jolley

Joannina smrt šokirala je goste hostela u kojem je boravila proteklih pet godina. 

„Nitko nije znao gdje je, a sad znamo i zašto. Njen dečko je nestao, mislimo zbog toga što je još netko živio s njom u sobi“, kazao je jedan od gostiju hostela.