Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teškoće u prometu

Snježne nepogode u BiH: U Sarajevu gotovo pola metra snijega!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snijeg visine i preko tridesetak centimetara napadao je tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak u prijepodnevnim satima diljem Bosne i Hercegovine prouzročivši značajne poteškoće u prometu na planinskim prijevojima posebice za teška teretna vozila.

Prema izvješću Metoeološkog zavoda Federacije BiH, u Sarajevu je za nepunih dvanaest sati palo gotovo četrdeset centimetara snijega, a zabilježene su temperature tek nešto veće od ništice.

Uz poteškoće u prometu snijeg ja nanio i velike štete gradskom zelenilu jer je svojom težinom polomio brojna stabla pa su komunalne službe ali i civilna zaštita angažirane na saniranju štete. Znatne padaline zabilježene su na planinskim područjima u istočnoj Bosni.

Pročitajte i ovo Racijom u BiH razbijen superkartel velika akcija Pao superkartel u susjedstvu: Među uhićenima ravnatelji policije i bolnice, poduzetnici, influencerica... Autocesta - 2 Troškovi su znatno smanjeni Otvoren novi izlaz autoceste A1: Trebao bi rasteretiti lokalne ceste od kamionskog prometa

>> FOTO: Snijeg u Gorskom kotaru

Zbog gustog snijega u cijelosti je neprohodna bila cesta koja vodi prema Jahorini, a na području Romanije snijeg je prouzročio kvarove na dalekovodima zbog čega je veći broj naselja ostao bez električne energije. (Hina) 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene