Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bura na Jadranu

FOTO: Snijeg u Gorskom kotaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naši čitatelj nam šalju fotografije velikog snijega na području Gorskog kotara. Na Zavižanu je jutros u 8 sati izmjeren snježni pokrivač od 3 centimetra i temperatura od minus 3 Celzijeva stupnja.

U dijelu Gorskog kotara pada snijeg, a jutros u 9 sati na meteorološkoj postaji Parg kod Čabra, gdje pada jak i neprekidan snijeg, izmjerena je temperatura od jednog Celzijeva stupnja, doznaje se u Pomorskom meteorološkom uredu Rijeka.

Na Zavižanu je jutros u 8 sati izmjeren snježni pokrivač od 3 centimetra i temperatura od minus 3 Celzijeva stupnja, a padao je umjeren snijeg, kažu u Pomorskom meteorološkom uredu Rijeka.

Prema podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda, u Rijeci je jutros u 9 sati izmjereno 8 Celzijevih stupnjeva, uz slabu kišu, a u Ogulinu su izmjerena 4 Celzijeva stupnja, također uz kišu.

Pročitajte i ovo Snijeg u Tršću, mjestu u Gorskom kotaru Proljeće na pauzi VIDEO Nevrijeme pogodilo Istru, grom zapalio kuću. U Gorskom kotaru pao snijeg Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg!

Prognoza za danas je najavila da će u gorju iznad 800 metara ponegdje padati slab snijeg. Vjetar slab do umjeren, u gorju i jak sjeverni i sjeveroistočni, a na Jadranu umjerena do jaka bura, na sjevernom i srednjem dijelu s olujnim udarima. Temperatura zraka u unutrašnjosti uglavnom od 7 do 13, na sjevernom Jadranu između 12 i 17, a u Dalmaciji od 19 do 24 C.st.

Bura zatvorila niz dionica

Zbog olujne bure za sav promet zatvorene su:dionica autoceste A1, između čvorova Posedarje i Gornja Ploča , A6 Rijeka Zagreb ,između čvorova Kikovica i Delnice, državnom cestom D54 Maslenica-Zaton Obrovački i Krčkim mostom.

Jadranskom magistralom (D8) od Bakra do Senja i od Karlobaga do Sveta Marija Magdalena smiju voziti samo osobna vozila.

Na Paškom mostu zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupina), na Jadranskoj magistrali (D8) od Senja do Karlobaga dodatno za dostavna i vozila s natkrivenim terenim prostorom.

Ako imate fotografije ili snimke snijega pošaljite nam ih na moj.report@novatv.hr ili ih postavite na našu Facebook stranicu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene