Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Srbiji

"Dođi, sve sam sredio": Mesar ubio muškarca, rasjekao ga na dijelove pa bacio u kanal, pomogla mu supruga

Ilustracija: AFP
Ilustracija: AFP
Srpski mediji javljaju o okrutnom ubojstvu koje se dogodilo u Smederevu.

Dva dana nakon uhićenja Sanele i Rodoljuba Petrovića, para iz Smedereva, objavljeni su novi detalji ubojstva za koje su osumnjičeni. Tijelo ubijenog izvukli su ronioci iz kanala Crvene vode kod Smedereva.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

Radi se o autoprijevozniku, 52-godišnjem Milanu Filipoviću iz Kuršumlije, koji je ujedno i vlasnik kafića u Švicarskoj. Filipović se vodio kao nestala osoba od 22. prosinca.

4. siječnja stanovnik Radinca kod Smedereva dojavio je policiji o trupu muškarca u kanalu s otpadnom vodom. Ruke i noge isplivale su tek u prošlu srijedu. Analizom DNK-a utvrđeno je da se radi o dijelovima istog tijela.

Dopisivali se vezano za posao

Prema pisanju Blica, Filipović se sa Sanelom Petrović dopisivao u vezi s poslom u njegovu lokalu u Švicarskoj. Nakon toga otišao se naći s njom u obiteljskoj kući u kojoj je živjela sa svojim nevjenčanim suprugom.

Rodoljub Petrović nasrnuo je na Milana Filipovića odmah po njegovu dolasku, udario ga lopatom, a onda je izbila tučnjava. Tijekom fizičkog obračuna Petrović je Filipovićevom glavom udarao u beton i ubio ga.

Supružnici su shvatili da se neće moći neopaženo riješiti tijela, pa je Petrović, po zanimanju mesar, tijekom sljedećih dana rasjekao njegovo tijelo na komade. Dva dana kasnije zamotali su ga u tepih i bacili u Crveni kanal. Radi se o zabačenom mjestu gdje u blizini nema kuća. Do tamo je Petrović tijelo prevezio rent-a-carom, a njegova nevjenčana supruga išla je taksijem ispred njega kako bi mu dojavila ako vidi policiju.

Na uhićenju izvadio bombu

Policija je Petrovića uhitila kod njegova odvjetnika. Nije poznato je li kod njega bio vezano za ovaj slučaj ili činjenicu da ga je policija već tražila zbog posjedovanja ilegalnog oružja.

Kad je vidio policiju, Petrović je izvadio ručnu bombu, no jedan od policajaca bio je brži, izbio mu je bombu iz ruke i time spriječio da još netko bude ozlijeđen. Uhićena je i njegova nevjenčana supruga.

Prema onome što je rekla u policiji, ona u obiteljskoj kući nije bila od trenutka ubojstva. Dva dana nakon ubojstva Petrović joj se javio porukom "Dođi, sve sam sredio". To je značilo da je spremio tijelo ubijenog za bacanje. Tepih u koji su ga zamotali nisu uspjeli do kraja spaliti.

Bijeli Volskwagenov kombi kojim je Filipović došao kod njih odvezli su i ostavili u Požarevcu, nedaleko od gradskog stadiona. To su napravili 27. prosinca, pet dana nakon ubojstva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene