Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Slučaj Litvinenko: Britanski istražitelji bi opet u Rusiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski istražitelji zatražili su da im Rusija omogući povratak u zemlju kako bi nastavili istragu o smrti bivšeg ruskog agenta Aleksandera Litvinenka, izvijestio je glavni ruski tužitelj Jurij Čajka.

"Jučer smo od naših britanskih kolega primili novi zahtjev za nastavkom istrage u Rusiji i suradnjom s našim snagama na slučaju Litvinenko", rekao je Čajka za Itar-Tass.

Pročitajte i ovo Ilustracija Doljani Uhićen časnik HV-a: Tjerao vojnike da mu grade kuću, prodavao mesing od uništenog streljiva... Ilustracija Veliki misterij Priča koja ledi krv u žilama: U podrumu pronašli kostur tinejdžerice zamotan u tepih, 20 godina kasnije otkriveni strašni detalji

Glavni tužitelj bio je vrlo neodređen u pogledu datuma i uvjeta
njihova eventualnog dolaska, u trenutku kada Moskva razmišlja o skorom slanju svojih istražitelja u London u sklopu istoga zadatka.

"Ne isključujem mogućnost da prije dolaska naših britanskih kolega u Moskvu, naši istražitelji obave svoj posao u Londonu", rekao je.

Scotland Yard je u prosincu poslao svoje istražitelje u Moskvu nedugo nakon ubojstva Aleksandera Litvinenka, odbivši po njihovu povratku u London novinarima dati informacije o onome što su tamo otkrili.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene