Obavijesti Video Pretražite Navigacija
stravičan zločin

Riječi majke koja je ubila kćeri od 7 godina i 7 mjeseci šokirale su sve: Jeziva ispovijest u ćeliji

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nakon što je majka iz Austrije utopila svoje dvije kćeri u bazenu obiteljske kuće, javnost prati nastavak strašnog zločina. Austrijski mediji objavili su njezinu ispovijest iz forenzičke psihijatrije.

Majka (36) iz austrijskog gradića Absdorfa kraj Tullna utopila je svoje dvije kćeri. Jedna je imala sedam godina, a druga tek sedam mjeseci.

Pokušala je i sebi oduzeti život, a sve zbog straha za budućnost, odnosno visokih rata hipoteke za kuću, kako je naknadno priznala.

Pročitajte i ovo Ilustracija Doznajemo o čemu je riječ Snažna detonacija uplašila Zagrepčane i stanovnike Banije, reagirala i poznata aplikacija za potrese: "Jak udarac kao eksplozija"

Njezino ponašanje ostavilo je i iskusne istražitelje koji se bave slučajem bez teksta, a njezina najnovija ispovijest, koju prenosi austrijski Kronen Zeitung, led krvi u žilama.

Dok je opisivala što se dogodilo u svojoj ćeliji na odjelu za forenzičku psihijatriju, navodno je izgledala kao da je mrtva, a cijelo je vrijeme gledala u prazno.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pokušao pobjeći Policijska potjera: Zaustavili 20-godišnjaka kod naplatnih kućica, kad su otvorili prtljažnik, imali su što i vidjeti

Njezina odvjetnica Astrid Wagner komentirala je da izgleda kao da se ugasila.

"Djeca su bila moj smisao života", stalno je ponavljala 36-godišnjakinja. Rekla je da je osjetila olakšanje kada je svoje kćeri gurnula u bazen, bez opiranja.

"Vrlo su brzo potonule", opisala je. 

Stravičan zločin zabilježile su i nadzorne kamere. Kada se uvjerila da su se djeca utopila, izvadila ih je iz bazena i u ručnicima odnijela u krevete.

Tada je suprugu poslala poruku: "Nažalost, nisam uspjela" i pokušala se ubiti. Automobilom se zabila u stablo.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene