Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pokušala i sebi oduzeti život

Majka koja je u Austriji utopila svoje dvije kćeri otkrila zašto je to učinila

Ilustracija
Ilustracija Foto: Imago Lifestyle via Guliver
Žena (36) iz austrijskog gradića Absdorfa kraj Tullna u bazenu je utopila svoje kćeri od kojih je jedna imala sedam godina, a druga tek sedam mjeseci. Policiji je otkrila razloge ovog stravičnog čina, javljaju tamošnji mediji.

Majka ubojica toliko se bojala neizvjesne budućnosti zbog visokih rata hipoteke za kuću da ju je svojim kćerima odlučila oduzeti. Nakon što ih je utopila i sebi je pokušala oduzeti život zaletjevši se automobilom u stablo, ali završila je samo s ozlijeđenim nogama. U bolnici je policiji priznala motive ovog stravičnog čina.

Kćeri je utopila u bazenu u dvorištu i njihova tijela potom unijela u kuću. Postoje i snimke užasnog ubojstva jer su ga snimile kućne nadzorne kamere.

Pročitajte i ovo Prosvjedi u Izraelu - 1 Velika kriza FOTO Veliki crni oglasi prekrili naslovnice: Prosvjednici se sukobili s policijom, priključuju im se rezervisti i liječnici

Govorna terapeutkinja doživjela je profesionalni krah, a visoke rate hipoteke za kuću, koja je izgrađena prije četiri godine, izazivale su joj velik strah, javlja Exxpress.

Optužena je za dvostruko ubojstvo, ali još nije jasno hoće li biti uhićena ili odvedena u psihijatrijsku ustanovu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vatreni obruč VIDEO Požar u Italiji zarobio putnike u avionu Croatia Airlinesa: "O njima se vodi sva moguća skrb"

Nakon što je ubila djecu, 36-godišnjakinja je nazvala supruga i rekla mu što je učinila te najavila kako planira ubiti i sebe. On je odmah obavijestio policiju te su dva helikoptera hitne pomoći ubrzo stigla na mjesto događaja, ali bilo je prekasno da ožive djevojčice.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene