Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušao pobjeći

Policijska potjera: Zaustavili 20-godišnjaka kod naplatnih kućica, kad su otvorili prtljažnik, imali su što i vidjeti

Ilustracija
Ilustracija Foto: Ranko Suvar/Cropix
Zagrebačka policija prijavila je 20-godišnjeg državljanina Crne Gore koji je u subotu oko 13 sati kod Zaprešića pokušao iz Hrvatske u Sloveniju ilegalno prebaciti 10 stranih državljana, od kojih je dvoje smjestio u prtljažnik automobila.

Policija sumnjiči 20-godišnjaka da je u subotu, za unaprijed dogovorenu novčanu naknadu, preuzeo kao putnike deset stranih državljana koje je namjeravao prevesti do Slovenije. No, policajci su kod naplatnih kućica Zaprešić zaustavili 20-godišnjaka koji je potom naglo vozilom ubrzao, isključio se s autoceste i nastavio se kretati državnom cestom u smjeru Slovenije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Upitna sigurnost Tragedija u vodenom parku: Otac poginuo, a kći kritično, nakon što ih je vjetar bacio 50 metara s vodene konstrukcije

Pročitajte i ovo Avionska nesreća u Sinju - 2 Kvar na motoru Objavljeni detalji nesreće u Sinju: Avion prisilno sletio na livadu i odbio se na makadam. "Vjerojatno je pilot to namjerno napravio"

Nedugo potom, 20-godišnjak je izašao iz vozila i pokušao pobjeći, ali su ga u tome spriječili policajci koji su ga uhitili.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 20-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, dok je Posebno izvješće podneseno nadležnom državnom odvjetništvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene