Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakva brutala

VIDEO koji je ganuo svijet - A sve zbog željenog mobitela!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srcedrapateljska snimka muškarca koji moli povrat novca za mobitel koji si nije mogao priušiti dok mu se osoblje izruguje, objavljena je na interentu i ljudi su počeli prikupljati novac za njega.

Na snimci se može vidjeti srcedrapateljski trenutak kada uznemireni kupac plače i moli da mu se vrati novac nakon što su ga prevarili za oko 6.700 kuna pri kupnji mobitela.

Pročitajte i ovo Velika akcija Europola. ilustracija EUROPOL u akciji Pala banda koja je izvukla stotine milijuna eura: Obećavali ogromnu zaradu na kanabisu za medicinsku upotrebu Novac - 1 Bugarski kriminalci Varali su državu gotovo pet godina i digli 54 milijuna na naknadama za nezaposlene: "Sustav su tretirali kao bankomat"

Pham Van Thoai (28) štedio je od mjesečne plaće koja je iznosila oko 790 kuna te putovao do Singapura kako bi svojoj djevojci kupio mobitel za rođendan.

Mobitel je u jednoj trgovini platio oko 4.500 kuna. Bio je iznenađen kada mu je prodavač rekao kako neće smjeti otići dok ne plati dodatnih 7.000 kuna garancije.

Budući da to nije mogao platiti, kleknuo je na koljena i molio da mu se vrati novac, a osoblje trgovine mu se smijalo.

Pozvana je policija, a prodavači su mu vratili samo dio plaćenog novca i naravno, nije smio ponijeti telefon sa sobom.

Baku pokopali s mobitelom pa im s njenog broja stigla poruka...

Ovaj je video objavljen na društvenim mrežama, a mnogi su žestoko kritizirali prodavače. Ubrzo je počelo prikupljanje novca za Phama i do sada je skupljeno oko 70.000 kuna.

'S prikupljenim novcem kupili smo 128GB iPhone 6 za Phama i sastavit ćemo poklon u kojem će biti uključene i lokalne deliaktese. Želimo mu pokazati da nismo nacija pljačkaša i prevaranata', rekao je inicijator prikupljanja novca, Gabriel Kang.

Trgovina u kojoj je Pham kupovao mobitel u prvih šest mjeseci rada primila je 18 pritužbi na djelatnike, a jednom su prilikom kupcu izvratili 7.500 kuna u kovanicama.

Od kad je procurio video s muškarcem koji moli da mu se vrati novac, vlasnik prodavaonice Jover Chew skriva se od javnosti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene