Obavijesti Video Pretražite Navigacija
policija ga traži

Uzbuna u Novom Sadu: Manijak danima puca na prolaznike, jedna osoba završila na hitnoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novosadska policija je u potrazi za osobom koja puca iz zračne puške po prolaznicima na ulici.

Na Bulevaru Jaše Tomića u Novom Sadu odvija se prava drama, nepoznata osoba puca po prolaznicima iz zračne puške, a novosadska policija od prošlog petka pokušava identificirati manijaka. 

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Zbog zadobivenih ozljeda je za sada barem jedna osoba morala zatražiti medicinsku pomoć, a svjedoci navode kako je još nekoliko ljudi bilo pogođeno. 

U policiji su za portal 021.!rs potvrdili da su zaprimili prijavu građana i da aktivno tragaju za počiniteljem. 

Novosađanka koja je u petak pogođena rekla je kako je oko 20.30 sati šetala sa kćeri. "Čula sam zvuk, šištanje i osjetila bol u desnoj nadlaktici. Nisam odmah shvatila što se dogodilo, ali sam vidjela da se čovjek koji je bio iza nas primio za vrat. Tada sam shvatila da nas netko gađa iz zgrada pa smo potrčale i sklonile se", ispričala je žrtv. 

Dodala je i kako je sljedećeg jutra prošla istim mjestom i da je pronašla tri metka koja je predala policiji. Kada je sve prijavila poslana je na Hitnu pomoć gdje je utvrđeno da je pogođena metkom ispaljenim iz zračne puške. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene