Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Jurila i ispuštala miomirise

U zrakoplov se ukrcala sa svinjom koja joj je 'emotivna potpora'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki savezni propisi od 2012. dozvoljavaju unošenje životinja za 'emotivnu potporu' među kojima su i majmuni, mali konji, te svinje.

Amerikanka koja se ukrcala u zrakoplov sa svinjom teškom 30-ak kilograma morala je ipak otići nakon što je ljubimac koji joj služi za 'emotivnu potporu' počeo juriti po zrakoplovu i ispuštati miomirise.

Pročitajte i ovo Krave SNALAŽLJIVI STOČARI I njima je vruće pa im pale ventilatore: "Proizvodnja im je optimalna pri temperaturi od 5 do 10 stupnjeva" Zrakoplovu Boeing otpao poklopac motora Novi kvar Boeinga Drama u zraku: Avionu otpao poklopac motora za vrijeme leta - "Hvala za infarkt!"

Žena se ukrcala u zrakoplov sa svinjom, što je u SAD-u očito zakonito, i sjela na mjesto držeći životinju pokraj sebe. Ipak, nije prošlo dugo vremena prije nego je životinja koja je bila na povocu, izgubila kontrolu i počela ometati putnike te ih uveseljavati svojim mirisima.

Pola prase, pola čovjek?!

Profesor Jonathan Skolnik sa sveučilišta u Massachusettsu, koji je sjedio pokraj žene, kazao je kako je prvo mislio da se radi o velikoj putnoj torbi.

'Ispostavilo se da se ne radi o torbi. Mogli smo ga nanjušiti i to je bio veliki prasac na povocu', kazao je Skolnik kojeg je ideja da će se voziti sa svinjom zastrašila.

Američka zrakoplovna tvrtka US Airways potvrdila je da su žena i svinja zamoljeni da napuste zrakopov prije nego što je poletio iz Connecticuta.

Američki savezni propisi od 2012. dozvoljavaju unošenje životinja za 'emotivnu potporu' među kojima su i majmuni, mali konji, te svinje. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene