Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz osvete njegovu ocu

OPTUŽNICA MONSTRUMU ZA UBOJSTVO DJEČAKA(9) 'Bio je to barbarski čin'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u Chicagu optužila je u petak Coreya Morgana, 27-godišnjeg pripadnika bande, za namjerno i ciljano umorstvo devetogodišnjeg dječaka, izvedeno kako bi se njegova banda osvetila dječakovu ocu.

"Ovaj zločin šokirao je naš grad", rekao je Garry McCarthy, zapovjednik policije u Chicagu. "Bio je to barbarski čin, umorstvo devetogodišnjeg djeteta kao osveta bande njegovu ocu", dodao je.

Pročitajte i ovo Jennifer Crumbley Povijesna presuda Maloljetnik izveo pokolj u školi u SAD-u: Osuđena njegova majka Američki borbeni zrakoplov oglasio se Biden Amerikanci počeli osvetničke napade na militante u Iraku i Siriji, pristižu prve vijesti o poginulima i ranjenima

Dječak Tyshawn Lee 2. studenoga namamljen je na ulicu te upucan u glavu i leđa. Vraćao se iz parka kod bakine kuće, rekao je McCarthy, nazivajući ubojstvo "vjerojatno najodvratnijim, najkukavičkijim, najneshvatljivijim zločinom s kojim se susreo u 35 godina karijere".

DJEČAK (8) OPTUŽEN ZA UBOJSTVO 'U 22 godine koliko radim u policiji ovo mi je najteži slučaj'

Dječaka je ubio 27-godišnji Corey Morgan, ranije osuđivani član bande i nasilnik "koji nije ni smio biti na slobodi", rekao je McCharthy.

Morgan u pritvoru čeka sudsko saslušanje po optužnici.

Chicago, treći grad po veličini u SAD s više od 2,6 milijuna stanovnika, ove godine bilježi značajan porast nasilja i kriminala u kojem na 1000 građana dolazi devet kaznenih djela, dok je prosjek na razini SAD 3,8. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene