Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mlada ruska političarka i članica stranke Vladimira Putina Oksana Bobrovskaja poginula je u petak kada je njezin automobil 'dignut u zrak' u gradu Novosibirsku.


Oksana Bobrovskaja (31), zastupnica u regionalnoj skupštini i članica vladajuće stranke Vladimira Putina Ujedinjena Rusija, u trenutku eksplozije bila je terencu sa svojim suprugom, bivšim vojnim specijalcem, Nikitom a sudeći prema izjavama svjedoka, odlučili su se za seks u automobilu. Naime, svjedoci koji su prvi stigli na mjesto nesreće kazali su kako su supružnici bili goli od struka na dolje na zadnjem sjedištu automobila, piše Daily Mail.

Prema nekim policijskim izvorima, Bobrovski je možda sam aktivirao bombu jer je par, prema pisanju lokalnih medija, imao bračnih problema, a Nikita je bio uvjeren da ga Oksana vara s bogatim ljubavnikom.

No, osim što je bili zastupnica, Bobrovskaja je bila i zamjenica direktorice jedne od najvećih građevinskih kompanija u Novosibirsku, pa je bombu mogao postaviti i neki nezadovoljni građevinar. Automobil je eksplodirao u neposrednoj blizini zgrade te tvrtke. Policija je zasad isključila mogućnost terorizma.

Vezani članci Joe Biden Biden i Putin postigli dogovor: Produljit će postojeći sporazum o ograničenju nuklearnog oružja za pet godina Konferencija za medije ruskog predsjednika Putina - 3 Putin naredio masovno cijepljenje cijele populacije u Rusiji protiv koronavirusa

ZABRINUT PUTIN 'Zašto smo prenijeli tu informaciju Amerikancima?'

Neki mediji spominju da je Oksana vodila glamurozan život, a par je iza sebe ostavio 4-godišnju kćer.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook