Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Novosibirsku

Glamurozna članica Putinove stranke poginula tijekom seksa u automobilu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlada ruska političarka i članica stranke Vladimira Putina Oksana Bobrovskaja poginula je u petak kada je njezin automobil 'dignut u zrak' u gradu Novosibirsku.

Oksana Bobrovskaja (31), zastupnica u regionalnoj skupštini i članica vladajuće stranke Vladimira Putina Ujedinjena Rusija, u trenutku eksplozije bila je terencu sa svojim suprugom, bivšim vojnim specijalcem, Nikitom a sudeći prema izjavama svjedoka, odlučili su se za seks u automobilu. Naime, svjedoci koji su prvi stigli na mjesto nesreće kazali su kako su supružnici bili goli od struka na dolje na zadnjem sjedištu automobila, piše Daily Mail.

Prema nekim policijskim izvorima, Bobrovski je možda sam aktivirao bombu jer je par, prema pisanju lokalnih medija, imao bračnih problema, a Nikita je bio uvjeren da ga Oksana vara s bogatim ljubavnikom.

No, osim što je bili zastupnica, Bobrovskaja je bila i zamjenica direktorice jedne od najvećih građevinskih kompanija u Novosibirsku, pa je bombu mogao postaviti i neki nezadovoljni građevinar. Automobil je eksplodirao u neposrednoj blizini zgrade te tvrtke. Policija je zasad isključila mogućnost terorizma.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Nevjerojatno Pogledajte koga je Rusija dodala na popis ekstremističkih i terorističkih organizacija Kosovska policija Obavještajci objavili Zabrinjavajući izvještaj: "Putinu je potreban novi sukob u Europi i pronašao je idealno mjesto - Balkan"

ZABRINUT PUTIN 'Zašto smo prenijeli tu informaciju Amerikancima?'

Neki mediji spominju da je Oksana vodila glamurozan život, a par je iza sebe ostavio 4-godišnju kćer.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene