Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POTRES U ALBANIJI

Reporterka Dnevnika Nove TV iz Drača: "Hotel je sav nakošen, samo se čeka kad će se urušiti. Jeziv prizor"

Ruševine zgrade u Draču (Foto: Dnevnik.hr)
Ruševine zgrade u Draču (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Ruševine zgrade u Draču (Foto: Dnevnik.hr) Ruševine zgrade u Draču (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Ruševine zgrade u Draču (Foto: Dnevnik.hr) Ruševine zgrade u Draču (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Ruševine zgrade u Draču (Foto: Dnevnik.hr) Ruševine zgrade u Draču (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Ruševine zgrade u Draču (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/4 >>
Središte grada Drača gotovo je netaknuto i život se odvija koliko-toliko normalno, ali tek 15-ak minuta dalje srušene su zgrade i traga se za preživjelima.

Razorni potres koji je pogodio Albaniju odnio je najmanje 22 života, a spasioci i dalje tragaju za ljudima koji su zatrpani u ruševinama.

Pročitajte i ovo Alma A. s djecom jezivi slučaj iz albanije Pronađeno tijelo majke: Alma je s troje djece skočila u rijeku kako bi se spasila od nasilnika Alma A. s djecom potraga i dalje traje Strašan slučaj šokirao regiju: Alma je s troje djece skočila u rijeku zbog muža nasilnika, objavili da su pronašli tijelo druge djevojčice

Iz grada Drača javila se reporterka Dnevnika Nove TV Paula Klaić Saulačić, koja je kazala da je središte grada gotovo netaknuto i život se odvija koliko-toliko normalno, ali tek 15-ak minuta dalje srušene su zgrade i traga se za preživjelima. 

"Na tri mjesta dogodila su se urušavanja zgrada. U jednoj je zgradi zarobljena sedmeročlana obitelj, a u drugoj spasioci pokušavaju doći do jedne zatrpane osobe. Sve je puno policije, interventnih službi i vatrogasaca", kazala je Klaić Saulačić.

Dodala je i kako je zgrada obližnjeg hotela jako nakošena i samo se čeka kad će se urušiti. "To je jeziv prizor."

Iz Hrvatske udruge za obuku potražnih pasa objavili su kako su i oni krenuli za Albaniju. "Idemo raditi ono za što smo vježbali godinama i nadali se da se nikad neće dogoditi", napisali su u objavi.

Paula Klaić Saulačić uživo se javila iz Drača. "Ovdje neumorno traje traganje, spasioci su tijekom dana iz jedne zgrade spasili jednog muškarca, ali i nažalost pronašli tijelo osobe koja je smrtno stradala. Prije nekoliko trenutala zamolili su svih da ugase svoje automobile ne bi li osluhnuli čuje li se netko." 

Dodala je da su dosad iz ruševina spašene 42 osobe, preminule su 22 , a više od 600 osoba je ozlijeđeno. "Sve raspoložive snage su na terenu, svi daju zaista sve od sebe." Podrhtavanja tla i dalje traju, kazala je Klaić Saulačić.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene