Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uspio pobjeći

Rekli su mu da ga neće ubiti jer nije Amerikanac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac kineskog porijekla, uspio je pobjeći iz automobila kojeg su otela braća Carnajev. Rekao je kako su mu poručili da ga neće ubiti jer nije Amerikanac.

Braća Carnajev navodno su nakon postavljanja bombi u Bostonu oteli jednog muškarca u čijem su se automobilu odvezli. On im je uspio pobjeći kada su stali na benzinskoj postaji. Muškarac, inače kineskog porijekla, rekao je istražiteljima kako ga je stariji brat Carnajev, Tamerlan, upitao je li čuo za eksploziju u Bostonu. 'Ja sam to učinio', rekao mu je Tamerlan. Potom su mu rekli kako ga neće ubiti jer nije Amerikanac.

Pročitajte i ovo Rupa u cesti progutala auto s dvojicom muškaraca spasila ih vojska VIDEO/FOTO "Čudo je da smo živi": Otvorila se rupa u cesti i progutala dvojicu muškaraca i automobile Vid David Krecelj drama u Zagrebu VIDEO Ovo je Mad Max kojeg je policija u nezapamćenoj potjeri lovila po cijelom Zagrebu: Priveden je

>> Carnajev za organiziranje napada okrivio ubijenog brata Tamerlana

Oteti muškarac uspio je pobjeći iz automobila i pomoć potražiti kod prodavača na benzinskoj postaji. Kada mu je rekao što se dogodilo, izgubio je svijest.

Svjedočenja prodavača s benzinske i otetog muškarca bit će od velike važnosti u procesu koji je pokrenut protiv Džohara Carnajeva.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene