Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teroristički napad

Putin posjetio Volgograd: Ovdje je počinjen grozan zločin!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vladimir Putin posjetio Volgograd i ranjene u terorističkom napadu u tom ruskom gradu.

Ruski predsjednik Vladimir Putin, u posjetu Volgogradu, nazvao je u srijedu 'strašnima' samoubilačke napade u kojima su poginule 34 osobe u tom gradu u nedjelju i ponedjeljak, dva mjeseca prije Olimpijskih igara u Sočiju.

Pročitajte i ovo Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce U mnogo čemu su se složili Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce Ruski predsjednik Vladimir Putin - 2 Nije odao počast Kremlj tvrdi da je Putin ožalošćen: "Malo je vjerojatno da itko razumije kroz što on prolazi"

'Taj grozan zločin počinjen ovdje u Volgogradu ne zahtijeva dodatni komentar', izjavio je on prilikom tog iznenadnog posjeta gradu od milijun stanovnika smještenom na Volgi.

Broj žrtava u Volgogradu porastao na 33

'Nevažno je što mogu reći zločinci pokušavajući opravdati taj čin, nema opravdanja za zločine počinjene protiv civila, posebice žena i djece', kazao je on na televiziji.

U atentatu od nedjelje, na glavnom kolodvoru Volgograda, poginulo je 18 osoba, dok je u napadu na trolejbus u ponedjeljak smrtno stradalo 16 osoba. Više od 60 osoba hospitalizirano je što u Volgogradu, što u Moskvi. Još nitko nije preuzeo odgovornost za napade. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene