Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napadač neutraliziran

PUCNJAVA U LOUISIANI U razmjeni vatre smrtno stradalo troje policajaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pucnjava u Louisiani nedaleko od policijske postaje.

Američke vlasti objavile su kako je oko 9 sati po lokalnom vremenu, odnosno oko 16 sati došlo do pucnjave nedaleko od policijske postaje u Baton Rougeu. Pretpostavlja se da je u pucnjavi u Baton Rougeu u Louisiani, smrtno stradalo troje policajaca.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Pucnjava u Lewistonu Masovni ubojica U divljačkom pohodu ubio 18 ljudi, sad analiziraju njegov mozak: Veza s vojskom mogla bi pokazati zanimljive stvari

Kip Holden, gradonačelnik East Boton Rougea priopćio je da vlasti još uvijek pokušavaju smiriti situaciju te dodao kako su 'najmanje tri policijska djelatnika smrtno stradala'.

Među ozlijeđenima je još nekoliko policajca i šerifa.

'Policijski se službenici još uvijek nalaze na mjestu pucnjave. Istraga je u tijeku. U ovim trenucima pokušavamo staviti situaciju pod kontrolu', dodao je gradonačelnik.

Prema pisanjima američkih medija, ubojica je usmrćen.

'Sve se odvija izuzetno brzo i nismo u mogućnosti provjeriti sve informacije', kazao je gradonačelnik Holden.

Baton Rouge mjesto je gdje posljednjih nekoliko tjedana ključaju napetosti između lokalnog stanovništva i policije, a ova se pucnajva dogodila samo 12 dana nakon što je od strane dvojice policajaca ubijen 37-godišnji crnac Alton Sterling.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene