Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pucnjava u Louisiani nedaleko od policijske postaje.


Američke vlasti objavile su kako je oko 9 sati po lokalnom vremenu, odnosno oko 16 sati došlo do pucnjave nedaleko od policijske postaje u Baton Rougeu. Pretpostavlja se da je u pucnjavi u Baton Rougeu u Louisiani, smrtno stradalo troje policajaca.

Vezani članci Škola u kojoj je ubijen učitelj povijesti Policija uhitila članove obitelji napadača iz Pariza, objavljen i video njegova smaknuća Ilustracija Pucnjava u Americi: Napadač ubio petoricu djelatnika pivovare, policija pronašla i njegovo tijelo

Kip Holden, gradonačelnik East Boton Rougea priopćio je da vlasti još uvijek pokušavaju smiriti situaciju te dodao kako su 'najmanje tri policijska djelatnika smrtno stradala'.

Među ozlijeđenima je još nekoliko policajca i šerifa.

'Policijski se službenici još uvijek nalaze na mjestu pucnjave. Istraga je u tijeku. U ovim trenucima pokušavamo staviti situaciju pod kontrolu', dodao je gradonačelnik.

Prema pisanjima američkih medija, ubojica je usmrćen.

'Sve se odvija izuzetno brzo i nismo u mogućnosti provjeriti sve informacije', kazao je gradonačelnik Holden.

Baton Rouge mjesto je gdje posljednjih nekoliko tjedana ključaju napetosti između lokalnog stanovništva i policije, a ova se pucnajva dogodila samo 12 dana nakon što je od strane dvojice policajaca ubijen 37-godišnji crnac Alton Sterling.