Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi detalji

Policija objavila kome pripada krvavi trag nađen na autu: 52 policajca od jutra pretražuju zemljište

Policija je objavila da krvavi trag pronađen na jednom automobilu ne pripada dječaku, već je životinjskog podrijetla.

Krv koja je pronađena na prednjem dijelu automobila u francuskom selu Le Vernetu na jugu zemlje, odakle je u subotu nestao dvoipolgodišnji dječak Émile, ne pripada dječaku, već je životinjskog podrijetla, izvijestila je u četvrtak policija. 

Potraga za nestalim francuskim dječakom Émileom obustavljena je u srijedu navečer, nakon četiri dana.

Iako je potraga, kako je policija rekla, obustavljena, u četvrtak u jutarnjim satima 52 policajca krenula su u novu akciju pretrage, koja bi trebala trajati do popodnevnih sati, piše BFM.

Prema prvim informacijama, pretraga je planirana i nije vezana za nova otkrića. 

Policija je u srijedu naglasila da nastavlja s istragom, posebno s analizom mnogobrojnih informacija i elemenata prikupljenih tijekom posljednja četiri dana.

"Sve su te teorije aktivne i ništa u vezi s dječakovom smrti nije isključeno", naglasila je policija, pogotovo nakon što je pronađen i krvavi trag na autu. Policija sada istražuje postoji li mogućnost da je dječaka netko udario autom ili traktorom. 

Pročitajte i ovo Addiko slavi 7. rođendan POKROVITELJ ADDIKO Ima i ovakvih poslodavaca u Hrvatskoj: Zaposlenici imaju slobodan dan za svoj rođendan

"Ili je tijelo sakriveno nakon nesreće ili je uklonjeno", rekao je glasnogovornik policije, a dodao je i da bi psi tragači dosad pronašli tijelo u regiji, piše Daily Mail.

Istražitelji su također potvrdili da je policija u ponedjeljak pretražila dom Émileovih roditelja u južnom gradu La Bouilladisse, blizu Marseillea. Rekao je da su roditelji živjeli u kući godinu dana, zajedno s Émileom i njegovom malom sestrom, koja je rođena ranije ove godine.

Pročitajte i ovo Ilustracija Serija bombaških udara Stravičan teroristički napad u Meksiku, stradala i djeca: ''To je nešto što nikada prije nismo vidjeli ovdje''

Pročitajte i ovo Ilustracija Ekstremi na djelu Vrijeme i dalje luduje: Upaljen meteoalarm, moglo bi biti svega

Policija je otkrila da je u kući u vrijeme Émileova nestanka boravilo još najmanje deset članova obitelji.

Policijski izvor rekao je: "Održavalo se obiteljsko okupljanje, s nekoliko stričeva i teta djeteta, uključujući i neke maloljetnike. Émile je viđen u subotu ujutro, zajedno s drugom djecom."

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene