Obavijesti Video Pretražite Navigacija
gubi mu se trag

Velika potraga za dječakom (2): "Igrao se u vrtu kod bake i djeda, dvoje svjedoka ga je vidjelo..."

Nestali dječak Emile
Nestali dječak Emile Foto: Afp
Mališan, Emile, igrao se u vrtu kod svoje bake i djeda u selu koje se nalazi između Grenoblea i Nice kada je nestao u subotu poslijepodne. Još uvijek nema ni traga.

Francuska policija provodi opsežnu zračnu i kopnenu potragu za dvogodišnjim dječakom koji je tijekom vikenda nestao iz jednog sela na jugu zemlje.

Mališan, Emile, igrao se u vrtu kod svoje bake i djeda u selu koje se nalazi između Grenoblea i Nice kada je nestao u subotu poslijepodne.

“Obitelj se spremala napustiti kuću kako bi otišli na izlet, a on je nestao u tim trenucima njihove nepažnje”, rekao je François Balique, gradonačelnik Le Verneta, za francusku televiziju, prenosi Guardian.

Pročitajte i ovo Napad na dječaka u Čakovcu Užas u Čakovcu "Slomilo mi se srce": Trojica napala dječaka i obrijala mu glavu, u cijeli se slučaj uključila i policija

“Baka i djed shvatili su da ga više nema kada su ga htjeli smjestiti u automobil.”

Balique je rekao da za sada nema naznaka da bi bio otet. "To je malo selo s 20-ak kuća... sve vidimo", rekao je. “Mogao je otići malo dalje i možda se izgubiti ili se sakrio.” 

Timovi za potragu i spašavanje pomoću helikoptera, bespilotnih letjelica opremljenih termičkim kamerama i pasa tragača od subote češljaju cijelo područje, ali nije pronađen nikakav trag.

Pročitajte i ovo Prizori iz Beograda nakon masakra masakr u Beogradu Roditelji dječaka ubijenog u školi objavili što je napisao: "Slomljena srca opet nam se slamaju..."

Dvije osobe vidjele su dječaka kako napušta kuću bake i djeda, a onda mu se gubi trag.

U ponedjeljak ujutro područje potrage je prošireno. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene