Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Slika i prilika države"

VIDEO Pozitivan na kokain: Poznati beogradski ginekolog tijekom prosvjeda pokušao pregaziti policajce

Prosvjed u Beogradu - 1
Prosvjed u Beogradu - 1 Foto: Pedja Milosavljevic/Cropix
Srbijanski ginekolog pokušao je pregaziti prometnu policiju koja je regulirala promet tijekom velikog prosvjeda protiv nasilja.

Poznati beogradski ginekolog u subotu je na velikom prosvjedu protiv nasilja pokušao Mercedesom pregaziti prometnog policajca.

Prometna policija preusmjeravala je promet kada je na rasrkrižju Ulice Milentija Popovića i Bulevara Zorana Đinđića ginekolog M.B. krenuo na njih, piše Nova.rs.

Pročitajte i ovo Poruke, cvijeće i svijeće ispred škole za ljude ubijene u beogradskoj školi pucnjava u Beogradu Roditelji pokrenuli inicijativu da se u školi pogođenoj teškim zločinom proglasi kraj godine: "Djeca su nam ubijena"

 

 

 

"E ako jos uvijek nekome nije jasno zbog čega se prosvjeduje" i "Slika i prilika države" tek su neki od komentara ispod objave. 

Pročitajte i ovo Prosvjed u Beogradu Žestoki prosvjedi VIDEO Srbija se digla na noge, Vučićevi zaštitari maltretirali ljude: "Nismo ovce da nas drže u toru"

Ginekolog je odbio alkotestiranje, a na testu za drogu bio je pozitivan na kokain. Protiv njega podnesene su kaznene prijave, a srbijansko Treće osnovno javno tužiteljstvo odredilo mu je 30 dana u pritvoru kako tijekom istrage ne bi utjecao na svjedoke. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene