Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Policija na nogama

Dramatična potjera u Beogradu: Muškarac u prtljažniku vozio dvoje djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Po dojavi o djeci u prtljažniku automobila, na noge su dignute jake policijske snage. Nedavno se u Beogradu dogodio pokušaj otmice dvogodišnje djevojčice.

Jake snage beogradske policije dignute su u ponedjeljak na noge nakon što su im radnici jedne benzinske pumpe javili da muškarac, koji je točio gorivo, vozi dvoje djece u prtljažniku automobila.

Svi raspoloživi policajci tražili su BMW karavan jer je postojala sumnja da ja najvjerojatnije bila riječ o otmici. Kada su, međutim, nakon sat vremena uspjeli pronaći 40-godišnjeg vozača, ispostavilo se da u prtljažniku vozi vlastitu djecu!

Kurir piše da je u automobilu bilo ukupno sedam osoba, pet u putničkom dijelu, dok je dvoje djece, starosti 7 i 10 godina bilo u prtljažniku.

Pročitajte i ovo Nestali dječak Émile Osam mjeseci potrage Novi trag u slučaju nestanka malog Émilea: "Intenzivno pretražujemo sve podatke i snimke" Ilustracija Oteli ih nakon slijetanja Kraj misteriozne otmice u brdima: Policija imala dozvolu za smrtonosnu silu

Nova drama u susjedstvu: Na ulici pokušali oteti djevojčicu (15), uvlačili je u auto

'Što hoćete! Djeca su moja, nemam mjesta u automobilu i imam ih pravo voziti kako hoću', kazao je S.M. koji je upravljao vozilom. Dobio je prekršajnu prijavu zbog teškog ugrožavanja života djece u prometu te je pušten.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene