Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tino Popović

Poseban gost HNK Rijeka: Maleni navijač koji se nije pokolebao pred srpskim predsjednikom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na okupljanju u rezidenciji Aleksandra Vučića odvio se zanimljiv razgovor između predsjednika Srbije i dječaka iz Rijeke koji se nije pokolebao u svojim odgovorima, a za to je dobio i najveću nagradu – biti počasni gost HNK Rijeka.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić krajem kolovoza ugostio je djecu iz Rijeke, Kostajnice i zadarskog područja u svojoj rezidenciji u Beogradu, a tijekom razgovora s jednim od dječaka došlo je do zanimljivog dijaloga o hrvatskim i srpskim nogometnim klubovima.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić prvim letom tvrtke Air Serbia stigao iz Beograda u Mostar - 2 Stigao prvi putnik VIDEO Pogledajte srdačne pozdrave Vučića i Čovića, zagrljajem obilježili važan trenutak Aleksandar Vučić Rezolucija o genocidu Vučić: ''Molio sam ljude u Republici Srpskoj da još jednom razmisle o svim svojim odlukama i potezima''

Vučić je djecu pitao o dojmovima iz Beograda, znamenitostima koje su obišli i što im se najviše svidjelo u glavnom gradu Srbije, a tijekom razgovora s dječakom iz Rijeke Tinom Popovićem,prebacio je temu i na nogometne klubove.

Na pitanje za koji klub navija, Tino je odgovorio da navija za Rijeku, no Vučiću se taj odgovor nije toliko svidio pa mu je rekao da mora odabrati neki veći klub, prenosi Telegraf.rs.

"Za Rijeku? Tino, moraš da nađeš neki veći i bolji klub da navijaš. Da budu Zvezda ili Partizan, da bude malo veći klub od Rijeke. Malo veći od Rijeke, Dinama, Hajduka... Dakle, ili Zvezda ili Partizan", poručio je Vučić dječaku iz Rijeke.

Ipak, osmogodišnji dječak nije se obeshrabrio i ostao je pri svome, a njegova podrška nije prošla nezamijećeno.

Tino Popović u subotu je bio poseban gost HNK Rijeka na utakmici protiv Cibalije, pohvalili su se u ponedjeljak u riječkom nogometnom klubu. Matej Jelić, Simon Sluga i predsjednik Damir Mišković dočekali su Tina u predsjedničkom skyboxu gdje su mu darovali i dres s potpisima riječkih prvotimaca.

"Ne treba previše isticati koliko je ova gesta značila malom navijaču, samo jednom od mnogih iz nove generacije koji će još dugo živjeti, disati i navijati za – Rijeku!" poručili su na stranicama nogometnog kluba ponosno objavivši fotografije s malenim Tinom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene