Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Maddie je nekoliko dana prije otmice snimao pedofil?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Madeleine McCann oteta je prema narudžbi pedofila iz Belgije, smatraju u Scotland Yardu. Prema jednom e-mailu, krug pedofila iz Belgije naručio je otmicu samo tri dana prije nego je Maddie nestala.

Navodno ju je jedan od pedofila vidio u Portugalu i potajno snimio njezine fotografije koje je poslao krugu, a nakon toga isplanirana je njezina otmica.

Pročitajte i ovo Velika akcija policije - 2 Detalji akcije protiv dječje pornografije Policija otkrila detalje kako predatori mame djecu: Za sadržaj zlostavljanja plaća se i u kriptovalutama Slika nije dostupna Uputili otvoreno pismo premijeru Maddie bi danas slavila 8. rođendan, roditelji ne odustaju od potrage

E-mail je proslijedio John Shord iz Londonske obavještajne službe, a sve informacije su zatim predane portugalskoj policiji.

Između ostalog u njemu stoji kako obavještajna služba ima indicije da je krug pedofila iz Belgije naručio otmicu djevojčice tri dana prije nego je Maddie nestala.

Belgija je udaljena oko 145 kilometara od Amsterdama gdje je Maddie navodno bila viđena dva puta.

Dosjei koji su objavljeni ovaj tjedan ukazuju na to kako je policija zaprimila dojavu od aninimnog izvora.

>> 'Odveli su me s praznika', rekla je Maddie prodavačici. No, ona joj nije povjerovala!

U siječnju su privati detektivi koji rade za obitelj McCann otputovali u Španjolsku, u Costa Blancu, kako bi istražili mreže pedofila za koje se smatra da su povezane s onima u Belgiji i Maroku.

Podsjetimo, Belgiju potresa niz pedofilskih skandala. Sedmero pedofila uhićeno je i zatvoreno 2002., a zatim je 2004. pedofil Marc Dutrox osuđen na doživotnu robiju zbog serije silovanja i ubojstava.

'Mogućnost da je Maddie prokrijumčarena u Belgiju predstavlja bitan dio njihove istrage, ' izjavio je jučer jedan prijatelj McCannovih.

'Postoje dokazi koji upućuju na to, a moguće je da netko krade djecu prema narudžbi,' dodao je prijatelj.

Portugalska policija odbila je komentirati ove navode.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene