Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pogledajte kako je izgledao trenutak kad su se nakon toliko godina ponovo našle jedna drugoj u zagrljaju, pa se pripremite na još jedno veliko iznenađenje tek kada obrišete prve suze.


Sestre Hong i Bo su mislile da su jedine preživjele smaknuća - da su im majka, otac, braća i sestre pobijeni - međutim u studiju ih je dočekalo još jedno iznenađenje.

Vezani članci Bratska ljubav (Foto: thechive.com) - 10 Nitko ne zna pogoditi živac kao braća i sestre, stvarno nemaju milosti Braća i sestre (Foto: boredpanda.com) - 2 Odrastanje s braćom i sestrama može biti pravi izazov, jesu li vam poznati ovi prizori?

Za vladavine kambodžanskog diktatora Pol Pota, odnosno njegovih Crvenih Kmera između 1975. i 1979. godine, ubijeno je više od 1,7 milijuna ljudi. U brojnim su takozvanim poljima smrti stradavali svi koji su bivali optuženi da su "kontrarevolucionari", ali i brojni Kinezi te Vijetnamci budući da je ideja bila stvoriti etnički čistu kmersku državu.

Novi show u Japanu: Djevojčice, širi što jače možeš nožice

VIDEO Pacquiao dobio prvu bitku: Mayweather izviždan na svojem terenu!

Nova pravila za korisnike mobitela - Evo na što imate pravo!

Žica koja razdvaja Europu i Afriku - Mjesecima putovali do nje, a onda - razočaranje

Crvenih Kmeri su ukinuli novac, banke i privatno vlasništvo, ali i zabranili religije te zatvorili bolnice i škole. Gotovo cjelokupno stanovništvo kambodžanskih gradova su protjerali na selo gdje su ljudi bili prisiljeni raditi u poljoprivrednim komunama, a jedan je od vrlo popularnih načina kažnjavanja "nepoćudnih" bilo i razdvajanje od obitelji.

Takva je gorka i okrutna sudbina zadesila i osmeročlanu obitelj sestara Hong i Bo, koje su se zadnji puta vidjele davne 1975. godine.

Sestre sve od tada nikada nisu uspjele ući jedna drugoj u trag, međutim zato je britanski televizijski novinar Krishnan Guru-Murthy uspio otkriti gdje su i kako završile.

Pogledajte kako je izgledao trenutak kad su se nakon toliko godina ponovo našle jedna drugoj u zagrljaju, pa se pripremite na još jedno veliko iznenađenje tek kada obrišete prve suze.

Naime, Guru-Murthy im je omogućio da nakon četiri desetljeća osjete i poljupce svoje majke, žene za koju su mislili da je više nema i koja je izgubila petero djece i supruga. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook