Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razlog za veselje

Nova pravila za korisnike mobitela - Evo na što imate pravo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od 1. svibnja vrijede nova pravila za sve korisnike mobitela u Hrvatskoj! Najviše su profitirali korisnici bonova, no i pretplatnici su dobili prava koja do sada nisu imali.

U Hrvatskoj već odavno ima više mobitela nego Hrvata. Korisnike 4,5 milijuna mobilnih uređaja od danas čekaju nova pravila. 

Pročitajte i ovo Biserka, umirovljenica I oni će u prosvjede? Kako žive umirovljenici u Hrvatskoj? ''Gladni su, znate, imam par prijatelja i prijateljica koji su gladni'' Prosvjed u Poljskoj - 4 uoči parlamentarnih izbora VIDEO/FOTO Pola milijuna Poljaka izašlo na ulice u golemim prosvjedima protiv vlasti: "Dosta je!", "Ne želimo autoritarnu Poljsku"

Žica koja razdvaja Europu i Afriku - Mjesecima putovali do nje, a onda - razočaranje

VIDEO Pacquiao dobio prvu bitku: Mayweather izviždan na svojem terenu!

Mobilni broj platio 15 milijuna kuna!

Korisnici bonova imaju najviše razloga za veselje. Jer svaki bon i onaj najjeftiniji od 10 kuna i onaj najskuplji od 400 kuna, sada vrijedi najmanje 3 mjeseca.

"To je jako pametno. Ljudi će upotrebljavati 10 kuna koliko im treba, neće davati 100 ili 200 da mu ga ne izgase", rakao je Filip iz Zagreba.

"Danas i manja djeca imaju mobitele i ako im sad uzmete tek toliko da imaju, da se mogu javit doma, nema potrebe da sad uzimate 100 ili 200 kuna da bi to vrijedilo nekoliko mjeseci. Zato definitivno pozdravljam takvu odluku", kazao je Mato iz Zagreba.

VIDEO Odmaknite mobitel od uha dok uspostavljate poziv, evo zašto

Mogućnost besplatnog otključavanja mobitela od danas imaju korisnici pretplate. Ukoliko želite da vaš uređaj funkcionira i na drugim mrežama, operater vam je dužan u roku od 15 dana besplatno otključati mobitel. Tu mogućnost od danas imaju svi korisnici pretplate, dok je korisnici bonova dobivaju nakon godinu dana korištenja usluga.

Ako pak vam je naprimjer slab signal na mobitelu, po novim pravilima možete na pet dana isprobati usluge drugog operatera i to bez ugovorne obveze! Platit ćete samo ono što se potrošili, a ako uslugom niste zadovoljni, možete je jednostavno - otkazati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene