Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u susjedstvu

Otac se u punoj brzini autom zabio u stup, kći jedva preživjela: Za majku je imala samo jedno pitanje

Srpska policija
Srpska policija Foto: M.M./ATAImages
18-godišnja djevojka koju je otac pokušao ubiti tako što se namjerno u punoj brzini autom zabio u stup polako se oporavlja u bolnici u Beogradu.

Strašna prometna nesreća uznemirila je stanovnike beogradskog predgrađa Dražnja 21. ožujka kada se Vladimir M. u punoj brzini automobilom zabio u stup dok je s njim u vozilu bila i njegova 18-godišnja kći.

Riječ je o nasilniku koji je prije tog nemilog čina prijetio nožem prijateljici svoje kćeri u automobilu i izbacio je iz auta, a potom krenuo u samoubilački i ubilački čin. Otac je u nesreći preminuo, a kći je teško ozlijeđena.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stravični detalji "Čim joj priđe muška osoba, ona počne nekontrolirano plakati": Djevojčica koju je otac monstrum godinama zlostavljao ima samo 10 kilograma i u teškom je stanju

Djevojka se polako oporavlja od strašne nesreće te je u utorak u bolnici prvi put stala na noge, a polako joj se vraća i pamćenje, kazao je njezin djed. Rekao je i kako je njegova kći, majka nesretne djevojke, ostavila Vladimira u siječnju kada je djevojka postala punoljetna jer više nije mogla trpjeti njegovo maltretiranje. Djed je dodao i da je Vladimir na groblju označio i mjesto ukopa za svoju kćer i sebe.

Pročitajte i ovo Ilustracija, Uroš Pašajlić horor u susjedstvu Zatočenu curicu našli u izmetu, jela je samo perece, jedva govorila: Otac monstrum putovao je i glumio influencera

Vladimira je prijatelj prijavio policiji nakon što je on izjavio da će ubiti sebe i svoju kćer ako mu supruga ne bude vraćena. S članovima obitelji nadležne službe obavile su razgovor radi procjene opasnosti, a iz kuće je izuzeto i oružje u vlasništvu Vladimira i njegove supruge.

U razgovoru s policijom djevojka je tada navela da je ostala u obiteljskoj kući s ocem kako bi se brinula o njemu, vodila ga liječniku te da je jako vezana za oca, da je otac bolestan te da je bilo nesuglasica prilikom podnošenja prijave i da se njezina majka planira vratiti u obitelj, izvijestilo je tužiteljstvo u Beogradu, a prenosi Nova.rs.

Pročitajte i ovo Uroš Pašajlić držao je u kadi Uhićen monstrum koji je zlostavljao djevojčicu. Majka ga brani: "On je fenomenalan otac, sve je pobrkala ta ku*va i sektaš"

18-godišnja djevojka oporavlja se u bolnici, majka je smije posjećivati, a počela se prisjećati nemilog događaja. Pitala je za oca, kaže djed, a majci je rekla: "Mama, pokušao me ubiti. Što ćemo sad?" Na to joj je majka odgovorila: "Ne brini, on je u drugoj bolnici, ići će u zatvor", ispričao je djed djevojčice.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene