Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađen u kanti

Pohlepni bankari - Bogatog klijenta zalili betonom i bacili ga u rijeku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noge Austrijanca kojega su navodno prevarila pa ubila dvojica bankovnih službenika pronađene su zalivene betonom u rijeci blizu Graza, objavila je u srijedu policija.

Kad su policijski ronioci izvadili četiri betonske kante, u jednoj su pronađeni udovi ubijenoga. Testiranje DNA još nije obavljeno, ali riječ je gotovo sigurno o ubijenome 54-godišnjaku, kažu istražitelji.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

Policija je objavila da je jedan 29-godišnji službenik turske banke DenizBank počeo krasti novac, a poslije mu se pridružio i 23-godišnji kolega.

STRAŠAN ČIN: Fotografirala se s raspadajućim lešom u pozadini

Kad je klijent u veljači shvatio što se događa, oni su ga navodno pozvali u auto i zadavili. Zatim su tijelo razrezali i strpali u kontejner koji su nabavili za to.

U svibnju je mlađi osumnjičenik svjedočio i na temelju njegova iskaza policija je pronašla mjesto na kojem su komadi betona bačeni u rijeku. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene